Misiune, viziune, valori

Cauza noastră

Arta este importantă pentru dezvoltarea potențialului uman. Credem că fiecare copil și tânăr are dreptul de a-și explora potențialul creativ. Unii vor descoperi talentul lor și vor dori să urmeze o carieră în sfera artelor și a industriilor creative. Pentru alții, arta le dă oportunitatea de a înțelege bogăția scenei cultural-artistice, ajutându-i să dezvolte cea mai bună versiune a lor. De aceea, educația culturală și artistică de calitate este esențială.

Împreună dorim să ne asigurăm că toți tinerii din toate comunitățile din România au oportunitatea să participe la experiențe cultural-artistice de calitate, de-a lungul cărora să poată interacționa cu profesioniștii din domeniu.

  • Creativitate și adaptabilitate - Sunt atributele care ne definesc și pe care le apreciem și căutăm
  • Inovare - Căutăm constant noi abordări pentru a găsi soluții.
  • Libertate - Cel mai de preț bun al omului este libertatea, care trebuie apreciată la adevărata valoare și înțeleasă cu toate consecințele. Este un dar care trebuie constant apărat, fie că vorbim de libertatea de expresie sau de cea de creație/ de a alege.
  • Leadership - Prin activitatea noastră, încurajăm tinerii să devină lideri implicați în societate, capabili de a aduce schimbarea.
  • Dezvoltare personală și profesională - este ceea ce ne motivează pentru a ne îmbunătăți continuu în relația cu celălalt.
  • Colaborare și cooperare - Împreună construim o lume mai bună.
  • Sustenabilitate și grija pentru mediul înconjurător
  • Implicare si spirit civic - Sunt soluțiile în care credem cu tărie pentru dezvoltarea comunitară și creșterea calității vieții.
  • Constientizare și responsabilitate - Atunci când cunoaștem cu adevărat problemele, devenim mai responsabili și, împreună, oferim soluții creative societății, implementând proiecte.

Viziune

Art Out dorește sa reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Avem convingerea că arta este un vector al schimbării sociale, iar împreună putem forma o comunitate creativă implicată și dedicată, oferind acces la educație non-formală pentru copii, tineri și adulți. Alegem să contribuim la îmbunătățirea calității vieții prin dezvoltarea de programe cultural-artistice, educaționale și sociale. Pe termen lung, dorim să dezvoltăm consumul cultural în România, să construim #Romaniacreativa, de aceea sprijinim și susținem creatorii și artiștii în evoluția lor.

Misiune

Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Suntem o echipă tânără, ne dorim noutatea, ineditul și vom pleda întotdeauna pentru originalitate și creativitate, pentru eliberarea de clișee și de idei preconcepute. Știm că arta înseamnă altceva pentru fiecare, așa că prin revista noastră ne dorim să readucem în atenția publicului lucrurile simple și frumoase. Prin acest lucru, vrem să reușim să descoperim împreună fațetele complexe ale artei. Ne dorim ca prin activitățile noastre să inspirăm, motivăm și formăm tinerii în dezvoltarea lor personală și profesională prin programe cultural-artistice, educaționale și sociale. Împreună vrem să construim #fabricadecultura, o comunitate reprezentativă pentru industriile creative.

Valori

Prin tot ce înseamnă #asociatiaartout, ne dorim: - să inovăm prin creativitate; să colaborăm și cooperăm - să ne satisfacem dorința de învățare creativă ( ceea ce ne dorim să facem pe tot parcursul vieții) - să fim conștienți, responsabil și implicați civic - să fim cetățeni activi - să avem o atitutdine sustenabilă asupara mediului Acestea sunt valorile noastre, pe care le considerăm necesare pentru prezentul curent, dar prin care vrem să producem și o schimbare în societate. Împreună, cu ajutorul acestor valori, construim #Romaniacreativă!

Implică-te pentru ca împreună să construim #Romaniacreativă!

Împreună suntem mai creativi. Te așteptăm în echipa noastră! Alege să fii voluntar în numeroasele noastre proiecte. Sau poți să susții creativitatea ca influencer. Mai mult, dacă ești ambasador, vei duce povestea Art Out cu tine oriunde te vei duce.

Ambasador Art Out
Ambasador Art Out
Afla mai multe
Creativity Influencer
Creativity Influencer
Afla mai multe
Fii voluntar!
Fii voluntar!
Afla mai multe