Creati'Kit

Creati’KIT

Micul Tău Artist de Astăzi Poate Devenii
Marele Creator de Mâine

Creativitatea îți deschide noi orizonturi, pe langa că poate deveni din hobby meserie, talentul pe care copilul tău îl posedă îi oferă posibilitatea să privească lumea prin alți ochi, reușind să găsească soluții pentru probleme vaste, de care ne batem zi de zi.

De aceea noi ți-am pregătit un kit complet de dezvoltare a creativității, care-l ajută pe micuțul tău să dezvolte competențe sociale copiilor, prin care iși dezvoltă gândirea critică, imaginația și spiritul liber.

Activitățile sunt atent alese de către specialiștii Art Out pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare și intereselor copilului tău raportat la vârsta pe care o are.

Creati’KIT este piesa de puzzle ce poate unii gândirea, talentul și creativitatea copilului tău din diferite arii, indifferent daca vorbim despre muzică, pictură sau matematică.

ArtOut Gallery

Kit-uri pentru copilul tau

  • 1. Kit-ul de creativitate – conține 5 jocuri de creativitate sortite să dezvolte gândirea critică, sa creeze legături între noțiuni, ceea ce o să-l ajute pentru dezvoltarea sa personală;
  • 2. Kit-ul pictură – cuprinde 5 provocări care vizează dezvoltarea simțului plastic prin creearea unei compoziții armonioase a unei lucrări originale construite de manuțele copilului;
  • 3. Kit-ul musical – jocuri muzicale-plastice care imbina ritmurile cu culorile si obiecte care pot fi folosite pentru crearea de instrumente muzicale neconventionale;
  • 4. Kit-ul de scriere creativă – conține 5 jocuri de compunere a unui poem, articol, scenariu, într-un cuvânt a unui ”text original” realizat de micuțul tău autor;
  • 5. Kit-ul de modelaj – vine cu materialele necesare realizării a 5 lucrări din pastă modelatoare, pasta ce dă frâu liber imaginației, aducând viziunea în realitate.

Cu ajutorul Creati’KIT oferit de Art Out

Dacă încă copilul tău nu și-a descoperit talentul, nu este nici o problemă, avem un kit și pentru asta, Creati’KIT care-l poate ajuta să-și descopere pasiunea: este vorba de Kit-ul Creativității ce include 5 mini-kituri pe diferite subiecte de dezvoltare, iar ulterior, după ce observi ce adoră cel mai mult copilul tău, poți comanda kit-ul potrivit pasiunii lui.

Kit-ul are 2 părți: una fizică, cât și anumite activități digitale ce vor fi achiziționate din shop-ul Art Out.

Misiunea noastră poate fi indeplinită doar cu ajutorul tău. Dă-i aripi micuțului tău și lasă-l să zboare, să descopere, să se bucure de chemarea pe care o are, să CREEZE.

Cultivă-i micuțului tău abilitățile ce le deține. Ajută-l împreuna cu Creati’Kit să-și fructifice talentul.

P.S. Susține inițiativele Art Out si ajută-ne să construim impreună #RomaniaCreativa !