Noi, cei de la Art Out, suntem pasionați de dezvoltarea creativității și potențialul uriaș pe care acesta îl are în dezvoltarea fiecăruia dintre noi, indiferent de sfera în care se aplică - acasă, în relațiile interumane, în familie, la locul de muncă și în carieră, în momentele de relaxare și atunci când ne cultivăm înclinațiile și hobby-urile. Am putea să vorbim ore întregi despre asta. Am ales însă să trecem la acțiune și să îi sprijinim pe cei care au cea mai mare nevoie acum - tinerii în formare care se dezvoltă în domeniile industriilor creative.
Astfel, Asociația Art Out se alătură inițiativei globale Giving Tuesday și în Săptămâna Generozității dăm startul celei mai ample campanii dedicate susținerii creativității derulate în România, unde deja au fost rezervate primele 350 de locuri pe harta creativității!
Pentru a-ți rezerva locul, poți alege să faci o donație lunară recurentă pentru susținerea asociației (50 lei/lună, poți dona aici), sau poți susține unul din proiectele programate pentru anul următor (poți susține cu 35 lei donând aici)
Astfel, te invităm să faci o donație, către unul dintre proiectele Art Out, propuse pentru 2021 și să faci astfel parte din echipa de planificare a proiectului! Astfel, noi vom promova susținerea ta pe paginile de social media și te vei număra printre susținătorii inițiativelor Art Out, contribuind activ la dezvoltarea #Romanieicreative!
Sub sloganul informăm, educăm, schimbăm, activitatea Art Out de până acum înseamnă peste 8 ani de implicare activă în descoperirea, promovarea și susținerea tinerelor talente în zona artelor vizuale, a artelor spectacolului și a arhitecturii și designului, dar și a jurnalismului cultural de calitate. Despre ce ne recomandă și ce înseamnă activitatea de până acum poți afla de aici, unde Laura Lucia Găvan, președintele asociației, a fost provocată de echipă să arate în maxim 2 minute impactul Art Out.
Toate aceste lucruri au fost posibile prin colaborare constantă cu specialiștii în domeniu și cu susținerea publicului. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat până acum. Dorim să continuăm toate aceste inițiative și să dezvoltăm constant altele noi, de aceea avem nevoie de susținerea ta pentru a putea activa și în 2021.
De aceea, am pornit această campanie în perioada 1-8 decembrie 2020 și continuăm pe tot parcursul anului 2021 cu o serie de inițiative menite să contribuie la dezvoltarea artelor și industriilor creative acum când e cea mai mare nevoie, dată fiind perioada pandemiei de Coronavirus.
Vor urma dezbateri naționale și evenimente de tip Q&A, workshopuri și webinarii, conferințe, dar și campanii în social media. În final, vom realiza harta susținătorilor creativității în România și vom continua să creștem această comunitate frumoasă, unde împărtășim aceeasi viziune și aceleași valori.
Mai multe despre povestea acestei campanii și ce a stat la baza ei poți afla de la fondatoarea Art Out, Laura Lucia Găvan, de aici.
Acum poți rezerva și tu un loc pe harta creativității. Ți-am pregătit mai multe posibilități de a face asta, tu o alegi pe cea mai potrivită ție.
Poți intra în comunitatea prietenilor Art Out - oferă sprijin lunar pentru Asociația Art Out LINK NEFUNCTIONAL aici
Poți susține pentru unul din proiectele programate pentru 2021 LINK NEFUNCTIONAL
Concurs național de proiecte și burse pentru 150 de tineri artiști și arhitecți, constând în sesiuni de mentorat, consiliere și coaching, promovare în social media și în presă și asigurarea unor resurse de învățare pentru dezvoltare personală și formare în carieră
Afla mai multePlatformă educațională în domeniile industriilor creative, care va cuprinde cursuri și webinarii, dar și servicii dedicate de consultanță, mentorat și coaching de la specialiști în industrii creative. În plus, pregătim și cursuri cu module de inițiere pentru copii și tineri.
Afla mai multeGalerie de artă și magazin online cu lucrări și produse de artă, design și meșteșuguri. Platforma va cuprinde și interviuri, articole și recenzii, materiale cu și despre creatori, dar și un spațiu de networking și matching, unde publicul va putea descoperi și intra în contact direct cu toți creatorii selectați și cu alți specialiști colaboratori.
Afla mai multeKit de dezvoltarea creativității pentru adulti și respectiv copii, personalizabil pe nevoile fiecărei persoane, o resursă extraordinară de învățare, relaxare și distracție.
Afla mai multeNe concentrăm pe formarea și dezvoltarea tinerilor profesioniști în industrii creative și vizăm colaborări cu rețele regionale, naționale și internaționale. Promovăm valorile naționale și europene, vizăm incluziunea socială și susținem egalitatea de șanse și gen și respectarea drepturilor omului.
Oferim resurse și oportunități, dezvoltând proiecte culturale (expoziții, concerte, spectacole), educaționale (cursuri, ateliere, conferințe) și sociale (proiecte caritabile, târguri) unde susținem și promovăm tinerii cu potențial din industriile creative, facilitându-le colaborări cu cei deja consacrați în domeniu.
În tot acest timp, din 2011 și până în prezent, noi, Art Out, am facilitat accesul la educație și cultură, formând tânăra generație și conectând scena culturală cu sectoarele de business și cu societatea civilă.
Am avut activități culturale în mai multe localități, precum: București, Sibiu, IaȘi, Piatra Neamț, Timișoara, Onești, Călărași, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin.
Cont bancar RON: RO24BTRLRONCRT0340140201
CIF: 36087831
Adresă (sediu social, nu punct de lucru sau adresă poștală): Aleea Adrian Carstea nr. 11, sector 31, București
Detalii plată: donație
Ne poți susține cu share pe Facebook/ Instagram pentru a da de știre comunității tale de această campanie
Invită-ți prietenii să susțină campania printr-o donație.
Împreună construim #Româniacreativă. Îți mulțumim pentru sprijin!
Pentru detalii și propuneri de colaborare, scrie-ne la asociatie@artout.ro.
Împreună suntem mai creativi. Te așteptăm în echipa noastră! Alege să fii voluntar în numeroasele noastre proiecte. Sau poți să susții creativitatea ca influencer. Mai mult, dacă ești ambasador, vei duce povestea Art Out cu tine oriunde te vei duce.