Povestea Art Out

Art Out – expressing the art lounge

Lumea Art Out este o lume in care poti evada, in care te poti relaxa. Elementul inedit este ca aici decorul il faci tu: rasfoind paginile revistei, poti fi intr-un palat renascentist italian sau poti fi intr-o cladire impunatoare a anilor 2000. Ai ghicit! Art Out este mai mult decat o publicatie dedicata artelor si frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat si foarte priceput de evenimente cultural-artistice, iar in echipa Art Out cu siguranta iti vei gasi cei mai buni prieteni.
Vrem sa exprimam arta cat mai bine si ce alta modalitate mai buna prin care sa o facem decat prin promovarea si dezvoltarea pionierilor, a talentelor inca neinflorite?
Aici scriem cu pasiune despre arta, arhitectura, patrimoniu, proiecte de restaurare si o facem liber, fara clisee sau prejudecati. Suntem un centru al artelor, iar impulsul nostru este iubirea prin care zi de zi cladim un templu scris dedicat frumosului.

Citat

"Art Out este mai mult decat un proiect media, este un concept pornit din agenda personala, care a convins tot mai multi specialisti de utilitatea lui. In timp, a devenit o publicatie matura, capabila sa gestioneze proiecte ample. Publicul si echipa Art Out sunt grupul de prieteni cel mai drag mie."

Laura Lucia Mihalca
Director & Redactor-sef Art Out

Site realizat de:
Optimizare, Design si Animatie: Eduard Petermann
Programare & Web Admin: Iulia Radulescu

© ART OUT 2014 TOATE DREPTURILE REZERVATE