MISIUNE

   ‘The purpose of art is washing the dust of daily life off our souls’
        (“Arta șterge din suflet praful vieții de zi cu zi”)
                         Pablo Picaso


Suntem mai mereu prinși în activități cotidiene și uităm să mai privim soarele sau să contemplăm un tablou.
Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare. Suntem o echipă tânără, ne dorim noutatea, ineditul și vom pleda întotdeauna pentru originalitate, pentru eliberarea de clișee și de idei preconcepute.
Revista noastră readuce în atenția publicului lucrurile simple și frumoase. Arta înseamnă altceva pentru fiecare. Împreună vrem să descoperim fațetele ei complexe.

Citat

"Art Out este o virtualizare a societăţii artistice, un concept ce promovează experienţele multilaterale într-un cadru prietenos şi accesibil."

Cosmina Simona Mihalca
Redactor-şef Teen Art Out

Viziune


      Art Out dorește sa reunească toți pasionații de artă și să deschidă orizontul artistic al celor neinițiați. Căutăm și dezvoltăm talente din domeniul artistic și redacțional care, alături de echipa Art Out, își vor putea pune în valoare iscusința peniței, a pensulei sau a tastaturii.
Ne propunem să devenim o revistă de profil puternică, lider pe piața publicaţiilor de artă la nivel național, cu o bună promovare la nivel internațional. Expozițiile, spectacolele, piesele de teatru,prezentările de modă, lansările de carte si conferinţele interactive, proiecţiile de film şi festivalurile, workshopurile şi atelierele creative - toate reprezintă lumea în care ne place să trăim.

Valori

       •   Implicarea

Art Out a pornit ca un proiect de suflet și a rămas la fel până în prezent. Revista propune un dialog între studenți, critici și specialiști în domeniu, dar și între diferite generații, pentru a acoperi cat mai bine problematicile actuale ale esteticii contemporane. În fiecare moment facem totul pentru a fi cei mai buni.

       •   Prietenia

                                                                 Spiritul de echipa este esențial în redacția noastră, unde se leagă multe și trainice prietenii.

                                                           •   Inițiativa

                                                           Sprijinim, promovăm și mediatizăm tinerii dornici de a seafirma și care au un cuvânt de spus în domeniul artelor. Suntem de fiecare dată nerăbdători să organizăm evenimente cultural artistice în care noi talente ies la rampă.

Site realizat de:
Optimizare, Design si Animatie: Eduard Petermann
Programare & Web Admin: Iulia Radulescu

© ART OUT 2014 TOATE DREPTURILE REZERVATE