open call de fotografi

TEMA: Cum arată România Ta?

Cu oameni colorați? În pub-uri, teatre, parcuri, piețe, festivaluri, muzee? În cât mai multe locuri din țară? În aer liber, în natură? Sau poate la țară ori la rude?

 

Suntem tare curioși să aflăm și noi, să vedem ce vezi și tu. Țara noastră mai are încă multe de dat si de arătat, de ce să nu conștientizăm și noi asta? N-ai vrea să fii unul dintre cei care contribuie la asta? În fond, tu trebuie doar să continui să faci ce-ți place și să ne arăți și nouă.

Deci, ce ai de gând să ne trimiți? Fii sigur că te înscrii în concurs până pe 16 septembrie 2018, la adresa redactie@artout.ro, scriind la subiect “concurs foto”!

 

Cele mai bune creații vor fi publicate în cadrul proiectelor editoriale Art Out, urmând a fi promovate și in social media.

Toate genurile de fotografii sunt acceptate, ele urmând a fi trimise EXCLUSIV via e-mail.

Nu trebuie să ai experiență pentru asta, nici ultimul aparat sau obiectiv de pe piață. Deși dacă ești pasionat poate deja le ai.

 

Participanții vor trimite maximum 10-15 fotografii, prin dropbox/ wetransfer.

 

( PS: Revista Art Out este o publicație de artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare care se adresează profesioniștilor și iubitorilor artei. Aici scriem cu pasiune despre toate şi o facem liber, fără clişee sau prejudecăţi. Suntem un centru al artelor, dar asta nu înseamna că pierdem din vedere ce e la fel de important în jurul nostru.)

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, uită-te la ce am mai lucrat până acum   https://web.facebook.com/ArtOutAssociation/

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »