call colaboratori

Îți place să scrii, să provoci prin acele rânduri pe care le semnezi? Vrei să abordezi teme de dezbatere din societate și în același timp să ai un stil propriu?

 

Noi căutam creativi gata de a-și converti ideile bune pe care le au în materiale redactate în cadrul ghidului nostru de vară. Vrem redactori colaboratori cu spirit, cu un strop de indignare față de ce se petrece prost, dar și cu admirație față de ce merge bine.

 

Ce dorim de la tine? Un exemplu. Un impuls. Curajul de a încerca și perseverența ce invinge eșecul.

 

Dacă vrei să încerci, să înveți și să experimentezi cum e să faci parte dintr-o redacție de cultură, colaborând cu profesioniști în industrii creative, trimite-ne o scurtă descriere, un plan de atac a ce vrei să scrii, menționând unghiul din care dorești să abordezi subiectul, la adresa redactie@artout.ro până pe 16 septembrie 2018!

 Come one, come all!

 

( PS: Revista Art Out este o publicație de artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare care se adresează profesioniștilor și iubitorilor artei. Aici scriem cu pasiune despre toate şi o facem liber, fără clişee sau prejudecăţi. Suntem un centru al artelor, dar asta nu înseamnă că pierdem din vedere ce e la fel de important în jurul nostru.)

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, uită-te la ce am mai lucrat până acum   https://web.facebook.com/ArtOutAssociation/

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »