Unora le place swingul… mult

„Unora le place swingul” este o piesa de teatru de care te indragostesti si pe care am dorit de mult sa o vad, in distribuție avandu-i pe Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor şi Marius Călugăriţa.
Este un spectacol după Donna Hoke, în regia lui Claudiu Pușcău, care vizeaza schimbarile care apar in cupluri, cautari de reinoire si (re)descoperirile care ne remodeleaza. Povestea prezinta in paralel, prin comparatie, viata a doua cupluri diferite ca structura si mentalitati, dar care ajung sa se intersecteze constant, vecini fiind.
Un prim cuplu are rol de iniatiator si incita pe ceilalti doi catre schimbare, diversitate, nonconformism, propunandu-le sa devina swingeri.
unora-le-place-swingul1
Acestia din urma, deja aflati in criza de comunicare, ajung sa creada ca poate aceasta e solutia care ii va scoate din impas. Zis si facut.


Schimbarile se petrec, cu efecte de ambele parti.
Nevoiti sa reia viata cotidiana si de familie, constata ca nu mai e atat de usor pe cat pare si nici atat de distractiv cum credeau. Singura solutie ramasa este sa renunte la acest obicei daunator relatiei si sa se concentreze pe tot ce au impreuna.
Spectacolul a fost o promisiune de comedie buna pe care actorii au indeplinit-o perfect prin comicul de caracter si de situatie.
Fiecare poate intelege ce doreste din acest spectacol, insa un lucru este sigur: unora le place swingul. Si tuturor ne place teatrul, asa cum ni-l propun constant cei de la Teatrul de Arta Bucuresti.
In final, aceasta piesa este o recomandare buna pentru o seara frumoasa in doi, tocmai pentru a va face sa va reganditi relatia si statutul fiecaruia, a va deschide gustul pentru comunicare, experiment si noutate, in limitele stabilite de voi.

Puteti vedea aici trailerul piesei: www.youtube.com/watch?v=voKvQG0uYTg

Laura Lucia Mihalca

Foyografii publicate cu acordul Teatrul de Arta Bucuresti.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »