Studiourile Dreamworks se vor separa de studiourile Disney

image044

Parteneriatul de distribuţie al studiourilor Dreamworks cu Walt Disney Co. este pe cale să se încheie. Potrivit surselor celor de la Variety, contractul va expira în august 2016. Disney va mai distribui două filme Dreamworks, regizate de Steven Spielberg. Este vorba despre Bridge of Spies, avându-l în rol principal pe Tom Hanks şi The BFG, după cum ne informează cei de la AceShowbiz.

Unele surse spun că Dreamworks va încheia cel mai probabil un parteneriat de distribuție cu cei de la Universal, dar acest lucru nu este încă oficial. Studiourile în cauză nu au comentat încă pe marginea acestui subiect.

Steven Spielberg a fondat DreamWorks împreună cu Jeffrey Katzenberg și David Geffen în 1994. De atunci, studioul a produs filme de excepție, inclusiv „Salvați soldatul Ryan”, „American Beauty” sau „Gladiatorul”. Disney a început să distribuie peliculele DreamWorks în 2009.

DreamWorks Animation, care a creat seriile Shrek, Kung Fu Panda şi „Cum să îţi dresezi dragonul” („How To Train Your Dragon”), a devenit o companie independentă în 2004.

Sursa articolului: Parmenian.net, http://goo.gl/H2ivM9

Elisa Maxim

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »