Start inscrieri la Architecture Conference&Expo

Au început înscrierile la Architecture Conference&Expo!

 Peste 200 de arhitecți și specialiști din domenii conexe sunt invitați să participe în această toamnă la cea de-a III-a ediție Architecture Conference&Expo ce va avea loc în 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca, proiect sprijinit de Art Out, in calitate de partener media..

Architecture este cunoscută ca fiind cea mai importantă platformă de întâlnire din Transilvania pentru arhitecți și specialiști din domenii conexe.

Architecture 2014
Architecture 2014

 

Cea de-a III-a ediție a evenimentului revine la Cluj-Napoca cu un număr mai mare de speakeri și noi subiecte de discuție. Te principală a ediției din 2015 este Prezervarea Patrimoniului Arhitectural, Restaurări și Reconversii Inovatoare. Prin aceasta, se dorește să se readucă în discuție modalități de a integra inovația în tradițional, dar și de a păstra identitatea culturală a fiecărei clădiri așa cum este ea văzută în context național și internațional.

Un eveniment marca Libero Events, Architecture Conference&Expo va cuprinde dezbateri și prezentări susținute de speakeri de renume la nivel național și internațional precum Bas ten Brinke (Amsterdam) și Charles Phu (Londra). Printre cei 10 speakeri care au confirmat prezența la eveniment se numără și arhitecți români precum Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș), Caroline Fernolend (Fundația Mihai Eminesc), Iulia Stanciu (STARH), Miruna Pavoni (Pavoni Studio), Robert Farczadi (Project A), Niculae Grama (Pictogram) sau Alexandra Stoica (Das Engineering).

Pe lângă prezentări și dezbateri, evenimentul va include un tur al locației Liberty Technology Park, dar și o zonă expozițională deschisă atât participanților, cât și vizitatorilor care doresc să intre în contact direct cu furnizorii de servicii.

Înscrierile la eveniment au început din 4 august. Arhitecţii au acces gratuit cu înscriere în prealabil şi în limita locurilor disponibile, iar pentru toţi ceilalţi participanţi, organizatorii au pregătit o ofertă early bird care poate fi accesată pe site-ul evenimentului www.architectureconf.ro.

În 2014, Architecture Conference&Expo a adus pe scena locală din Cluj-Napoca arhitecți de renume precum britanicii Bryan Avery (Avery Associates Architects) și Carlos Luna (Zaha Hadid Architects), dar și speakeri români de renume precum Șerban Țigănaș (Dico și Țigănaș), Alexandra Stoica (Das Engineering) sau Eugen Panescu (Planwerk). Tematica principală discutată în cadrul celei de-a doua ediții a fost Ecosisteme şi Arhitectură Sustenabilă: principii de proiectare bioclimatică şi aplicarea tehnicilor naturale şi inovatoare.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »