Photosnacks sau secretul evenimentelor de neuitat

Photosnacks

Photosnacks sau secretul evenimentelor de neuitat, da, pentru că e nevoie de un photocorner foarte fain pentru ca invitații să fie absolut încântați și să nu mai dorească să mai plece de la eveniment.  Pentru că Photosnacks are rețeta distracției asigurate prin cabină foto deschise sau închise, personalizate conform nevoilor evenimentului.

De unde știm? Pentru că ne-am bucurat să putem încerca o astfel de cabină la Gala Art Out, recent organizată la Facultatea de Drept a Universității București.

Gala Art Out

Rezultatul?? Momente de descoperire, interacțiune, comunicare spontană, amintiri frumoase și mai ales multă voie bună. Toate acestea s-au putut petrece cu ajutorul celor de la Photosnacks și a cabinei lor, care a transformat intrarea la eveniment și pauzele între momentele artistice în surprize frumoase pentru invitați, care cu siguranță au rămas nu doar cu amintiri durabile, ci și cu fotografii simpatice, gata de a fi puse în ramă sau distribuite și postate pe toate rețelele de socializare.

Fie că organizezi un eveniment privat sau unul corporate, Photosnacks este soluția perfectă, dacă vrei să te asiguri că invitații au parte de distracție și momente inedite.

Descoperă aici toate cabinele foto din care poți alege – https://photosnacks.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »