Photo Scavenger Hunt

Art Out te provoacă la un Treasure Hunt prin București!

Asociația Art Out te provoacă să iei la pas Bucureștiul și să descoperi orașul într-un mod interactiv, într-o competiție pe echipe! Hai și tu cu noi pe8 iunie 2019 pe străduțe întortocheate și prin locuri memorabile în căutarea premiului cel mare.
Cei mai creativi, care dovedesc cât de bine își cunosc orașul, vor avea parte de multe surprize și premii, dar și de momente memorabile alături de echipa Art Out. Te așteptăm să descoperi Bucureștiul!

 Formeaza-ți echipa alături de colegi, prieteni, rude sau…clienți/colaboratori/profesori/ angajați etc. Intră în competiție alături de întreaga familie. Caută indicii și distrează-te rezolvându-le alături de ei într-o experiență în aer liber, care sigur promite amintiri frumoase. Ești gata de aventură?

Te așteptăm sâmbătă, 8 iunie 2019 ora 13.00 la Bohemia Tea House, să dăm startul competiției Photo Scavenger Hunt AO prin București.

Pentru a te înscrie,  citești regulamentul de mai jos, achiți taxa de participare și ne trimiți dovada prin mail pe asociatie@artout.ro și completezi formularul de înscriere.

Taxa se poate achita online, în contul bancar, sau plăti direct sâmbătă înainte de competiție.

      • Online , prin virament/ transfer bancar- 25 lei/ persoană.

Taxa se achită prin virament/ transfer în contul bancar al Asociației Art Out, notând la motiv plată – donație. Contul – RO24BTRLRONCRT0340140201, Banca Transilvania

      • Offline, înainte de înscrierea în competiție – 50 lei/ persoană.

Formularul de înscriere îl găsești aici:  https://goo.gl/forms/pVZZ6TGjto9t5eKu1.

Contact – asociatie@artout.ro, tel. 0747060128.

Nu uita să citești regulamentul, aici, mai jos.

Regulament Photo Scavenger Hunt Art Out

ARTICOL 1: ORGANIZATORUL CONCURSULUI

1.1 Prezentul regulament se aplică participanților la concursul Photo Scavenger Hunt- Art Out, ediția 2019.

1.2 Organizatorul concursului este Asociația Art Out.

1.3 Concursul se desfășoară pe tot teritoriul municipiului București, în special în centrul Bucureștiului.

1.4 Concursul este deschis tuturor doritorilor. Minorii pot participa și ei, însă însoțiți de un adult în echipă.

1.5. Înscrierea participanților/echipelor se face până în data de 07.06.2019 (vineri) inclusiv, online; cei care nu s-au înscris online, se pot înscrie fizic, în ziua evenimentului.

1.6.Prin semnarea formularului de înscriere sau bifarea căsuței corespunzătoare în timpul înregistrării, fiecare participant:

–  Declară că a citit, a înțeles și a acceptat termenii și condițiile, respectiv regulamentul de înscriere și participare la acest concurs; nerespectarea acestora poate duce la descalificarea întregii echipe;

–      Își dă acordul că imaginea și alte date publice, precum rezultatele obținute, clasamentele, să fie folosite în materiale de promovare a evenimentului, prin fotografii, filme, interviuri, etc, în mod gratuit și necenzurat;

–        Declară că nu suferă afecțiuni de natură fizică sau psihică care pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a lor sau a celor din jur (ceilalți participanți, organizatori, spectatori etc);

–       Declară că își asumă în întregime responsabilitatea în ceea ce privește acoperirea oricăror daune cauzate celor din jur;

–        Declară că își asumă responsabilitatea pentru orice accidente, conflict sau orice probleme de altă natură;

–     Înțelege că nerespectarea acestui regulament poate duce la descalificarea echipei din concurs.

1.7. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza înregistrarea şi participarea la concurs, din motive obiective, a unei echipe sau a unui participant.

ARTICOL 2:SCOPUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI

2.1. Scopul concursului este acela de a invita publicul să (re)descopere monumentele arhitectonice și locuri cheie din București, îmbinând utilul cu plăcutul, rezolvând în echipă indicii. Totodată, concurenții sunt invitați să rezolve probe și să creeze materiale foto-video.

2.2. Concursul se va desfășura sâmbătă, 08.06.2019 și va dura aproximativ 2-3 ore. După sosirea tuturor concurenților, va avea loc premierea, iar seara se va continua cu o sesiune de boardgames (intrarea liberă!)

ARTICOLUL 3: MECANISMUL CONCURSULUI

3.1. Echipele trebuie să fie formate obligatoriu din trei participanți, pe durata întregului eveniment

3.2. După înscriere, participanții vor primi un e-mail de la organizatori cu locul și ora la care să se prezinte pentru STARTUL concursului.

3.3. Rezultatele concursului vor fi afișate online, pe site.

3.4. Concursul poate cuprinde mai multe indicii. La rezolvarea acestora va participa toată echipa, iar nerezolvarea duce la descalificarea sau penalizarea echipei în cauză.

3.5. Regulamentul special al fiecărei probe va fi comunicat participanților la începutul acestora, membrii echipei având obligația de a clarifica toate aspectele neclare înainte de efectuarea probei.

3.6. Timpul constituie criteriul final de departajare.

ARTICOLUL 4: DESFĂȘURARE CONCURS

4.1 Participanții înscriși în concurs trebuie să se prezinte la punctul de plecare în data de 08.06.2019, ora 13:00, urmând să se dea startul concursului.

4.2. Fiecare participant va completa un formular de luare la cunoștință a regulamentului concursului.

4.3. Se va face un scurt instructaj, se vor trage la sorți echipele în cazul în care există participanți care nu au echipă și participanții vor primi kitul de participare și indiciile de concurs.

4.4 În momentul în care se dă startul, fiecare echipă își deschide plicul cu primul obiectiv/indiciu și pornește pe traseu

4.5 Echipa care ajunge la punctul de sosire prima, rezolvând toate indiciile, va fi declarată câștigătoare.

4.6 Urmează echipa 2 și 3 și așa mai departe până ajung toți participanții. Toate echipele trebuie să realizeze traseul în cel mult 3 ore.

4.7. După sosirea tuturor participanților va avea loc festivitatea de premiere.

  • În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea evenimentului în bune condiții, organizatorul își asumă dreptul de a reprograma evenimentul cu anunțarea prealabilă prin e-mail a tuturor participanților înscriși în concurs, cu minim 3 zile înainte de desfășurare.
  • Echipament recomandat: îmbrăcăminte și încălțăminte sport. Se recomandă haine din materiale naturale.

ARTICOLUL 5: RESPONSABILITATEA PARTICIPANȚILOR

5.1 Prin participarea la concurs, participanţii se obligă să respecte şi să se conformeze tuturor cerinţelor impuse de organizator, nerespectarea acestora atrăgând răspunderea personală şi exclusivă a participanţilor, precum şi posibilitatea organizatorului de a descalifica întreaga echipă;

5.2 Pe durata concursului:

· este permisă orice modalitate de deplasare;

· Componența echipei poate fi modificată prin e-mail, dar DOAR cu două zile înainte de eveniment.

ARTICOLUL 6: CRITERII DE PARTICIPARE

6.1. Concursul este deschis tutuoror persoanelor, indiferent de vârstă, gen, etnie, rasă, orientare etc.

6.2. Înmânarea premiilor va fi un eveniment public. Prin participarea la concurs se asumă faptul că numele participanților și a câștigătorilor și fotografiile în care aceștia apar să poată fi făcute publice și utilizate gratuit de către organizatori.

ARTICOLUL 7: VALIDAREA ȘI PRIMIREA PREMIILOR

7.1 Premiile vor consta în vouchere cu experiențe culturale, invitații la cursuri și evenimente, cât și cărți de beletristică/artă.

ARTICOLUL 8: PROCEDURA STABILIRII CÂȘTIGĂTORILOR

Câștigătorii vor fi desemnați în funcție de următoarele criterii:

8.1. Timpul în care echipa parcurge traseul.

8.2 Toate indiciile complete, care formează soluția finală.

8.3. Dacă participanții nu reușesc să găsească un monument cu ajutorul indiciului inițial, aceștia se pot întoarce la punctul de plecare (Bohemia Tea House) și mai pot lua un indiciu, dar li se va scădea un punct pentru fiecare indiciu primit.

ARTICOLUL 9: ÎNCETAREA CONCURSULUI

9.1 Concursul poate înceta doar în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua concursul.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »