LED Apple salută publicul din România

Fanii K Pop nu sunt singurii care se bucură de faptul că LED Apple va ajunge în ţara noastră: foarte încântaţi de faptul că vor concerta, în premieră în România şi în Europa de est, pe 15 februarie 2014, sunt şi membrii formaţiei din Coreea de sud. Cei 5 băieţi din trupa LED Apple au transmis un mesaj entuziast fanilor ce se pregătesc să îi vadă live la Bucureşti. Acesta poate fi urmărit mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=Efa8xg04pm4

LED Apple, cel mai cunoscut nume al scenei k pop, ajunge în premieră în România, pe 15 februarie 2014. Grupul considerat adevărat fenomen în rândul adolescenţilor din ţara de origine va concerta la Turbohalle, iar în deschidere scena va aparţine trupei de street dance autohtone DSK.


Pentru concertul din 15 februarie, care înseamnă prima prezenţă în Europa de est a unei trupe din valul k pop s-au pus în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 150 lei – SOLD OUT

Early bird (preţuri valabile până la 31 octombrie)
Categoria Golden Circle (poziţionare în faţa scenei, afişul concertului gratuit) – 100 lei
Categoria 1: 70 lei

Preţuri valabile începând din 1 noiembrie

Categoria Golden Circle (poziţionare în faţa scenei, afişul concertului gratuit) – 130 lei
Categoria 1 (începând cu 1 noiembrie) – 100 lei

Cei mai înflăcăraţi fani ai formaţiei pot ajunge cât mai aproape de idolii lor prin intermediul biletelor Golden Circle. Această zonă va fi situată chiar în faţa scenei. Deţinătorii de bilete Golden Circle vor primi gratuit afişul evenimentului, şi vor viziona showul de la distanţă redusă, din interiorul unui perimetru mai puţin aglomerat.

Acces la sesiunea de autografe prin tragere la sorţi

Prin tragere la sorţi 10 dintre cumpărătorii de bilete Golden Circle vor avea acces la sesiunea de autografe cu LED Apple. Pentru a lua parte la tombolă fiecare cumpărător este rugat să trimită un mail cu subiectul „Golden Circle” pe adresa events@kompasevents.ro, in care sa includă numele, prenumele şi seria biletului. Cei care nu urmează aceşti paşi nu vor participa la extragerea care va avea loc după epuizare biletelor Golden Circle.

Posesorii biletelor VIP vor avea şi ei acces în Golden Circle, fiind astfel răsplătiţi pentru fidelitatea şi devotamentul lor.

Fenomenul LED Apple cuprinde rapid România, iar inimile adolescenţilor din ţara noastră bat pe ritmurile hiturilor „Time Is Up,” „Run To You”, „Let The Wind Blow” sau „Bad Boys”: primul contingent de bilete VIP pentru show-ul din 15 februarie s-a vândut în 60 de minute, iar biletele suplimentare, disponibile în număr restrâns, au fost cumpărate, în totalitate, chiar în aceeaşi zi în care au ajuns pe piaţă. Astfel, biletele VIP sunt în acest moment epuizate!

http://youtu.be/kGStVZfz2-s

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »