Fii și tu voluntar Art Out

Fii și tu voluntar Art Out

– Un material de Codruța Guzischi

Asociația Art Out

Când aud cuvântul voluntariat, mă gândesc la Art Out. În voluntariat cea mai buna resursă pe care o poți oferi comunității din care faci parte este timpul și energia. Noi exact asta facem, dăm zilnic tot ce avem mai bun pentru a crea workshopuri, traininguri, ateliere cu și pentru tineri, dezvoltand astfel proiecte cultural-artistice și educaționale pentru comunitate.

echipa Art Out

Iubitori de artă, curioși, pasionați în ceea ce facem, informați, motivați și cu simțul umorului bine dezvoltat, acestea sunt doar câteva din trăsăturile care caracterizează echipa. Pe lângă acestea, ne place să fim la curent cu cele mai recente proiecte cultural-artistice și suntem dornici de implicare civică pentru dezvoltarea comunității.

Ne plac provocările și găsim împreună soluțiile. Suntem creativi și pregătiți. În mare parte, suntem tineri cu vârste cuprinse între 19-35 de ani, însă am avut și voluntari de 16 sau 55, iar asta ne-a demonstrat că vârsta nu e un impediment.

Entuziaști la fiecare ședință lunară, stabilim obiectivele și venim cu idei.
Construim proiecte de durată, de care ne vom aduce aminte cu drag, pe viitor, când ne vom uita la rezultatele produse în comunitate.

Nu doar că dezvoltăm proiecte, ci petrecem și timp de calitate cu echipa, ne distrăm. Cum? Facem teambuilding-uri, ieșiri în oraș, întalniri în online pentru jocuri, mergem împreună la evenimente culturale-expozitii, piese de teatru, lansari de carte, spectacole, festivaluri și concerte.
În fiecare zi, învățăm lucruri noi, ne ajutăm, colaborăm și creștem frumos împreună. Așa suntem noi, familia Art Out.
Desigur că mai avem multe surprize, dar le vei afla pe rând.

Nu te-ai convins că merită să vii în echipă? Iată câteva motive pentru care îți recomandăm să devii voluntar Art Out:
· Asociația Art Out îți oferă reale oportunități de dezvoltare personală și profesională
· Poți face networking cu profesioniști ai industriilor creative, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai scenei culturale, ai instituțiilor publice și ai ONG-urilor
· Ai posibilitatea de a te implica în proiecte de avengură națională
· Activitatea se desfășoară într-un colectiv prietenos, deschis la cele mai noi subiecte și provocări
· Pasiunea pentru artă și evenimente cultural-artistice unește colegi din toate colțurile țării.

Voluntar Art Out

Voluntariatul constituie o etapă provocatoare a tuturor persoanelor ce-și doresc o carieră promițătoare, iar Art Out este o experiență unică, ce îți dă șansa să te autodepășești. Despre oportunitățile avute de-a lungul voluntariatului în cadrul Art Out, Elisa Maxim, traducător, spune: ”Experiența Art Out a fost pentru mine o perioadă de formare într-un mediu prietenos și artistic care m-a ajutat să capăt încredere în valorile mele profesionale.”

În cadrul voluntariatul Art Out, vei avea ocazia să-ți dezvolți competențe din domenii precum: jurnalism, PR & marketing, HR sau design grafic.
Pe lângă aceste lucruri, voluntariatul îți aduce un plus la experiența utilă pe piața muncii, deoarece tot mai mulți angajatori recunosc tinerii ce au activat în organizații nonguvernamentale și care au dus la bun sfârșit proiecte, iar printre alte motive putem enumera: petrecerea utilă a timpului, diverse abilități și talente descoperite și dezvoltate și desigur, cunoștințe și prieteni noi.

Voluntariatul în cadrul Art Out mă învață în fiecare zi cum să mă dezvolt frumos, iar acum te poate învăța și pe tine!

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »