Art Out caută voluntari creativi

Art Out caută voluntari creativi

Dacă ar fi să rezumăm activitatea Art Out în câteva cuvinte, ar suna cam așa: contribuim la dezvoltarea industriilor creative. Și știm cu toții că unde-s mulți, puterea crește, cu alte cuvinte, unde e o echipă plină de entuziasm, dedicare și ambiție, care colaborează pentru îndeplinirea aceluiași scop, e rost de idei faine, creative și inovative. De aceea, ne-am gândit la tine, persoana creativă, motivată și ambițioasă, care dorește să se dezvolte, atât pe plan personal, cât și profesional, contribuind totodată la dezvoltarea industriilor creative, alături de noi.

Pentru că și tu ești ca noi…

Știm că și tu ești pasionat de dezvoltarea creativității, ca noi, așa că îți propunem să faci parte din echipa Art Out, să sprijinim împreună tinerii pe parcursul formării lor. Dacă ești familiarizat cu rețelele sociale, vrei să experimentezi și să înveți lucruri noi, într-o echipă care încurajează originalitatea, autenticitatea și, cu riscul de a ne repeta, dezvoltarea creativității, mai rămâne doar să te gândești ce variantă este mai potrivită pentru tine.

  • Instagram Bee Creative Volunteer  – te vei ocupa de administrarea paginii de Instagram a Asociației Art Out, de crearea și publicarea postărilor, dar și de interacțiunea cu vizitatorii paginii;

  • Facebook Bee Creative Volunteer  – vei fi responsabil cu administrarea paginii de Facebook a Asociației, de crearea și publicarea postărilor și de interacțiunea cu vizitatorii paginii;

  • LinkedIn Bee Creative Volunteer  – te vei ocupa cu administrarea paginii de LinkedIn, crearea și publicarea postărilor și interacțiunea cu vizitatorii paginii de LinkedIn a Asociației Art Out;

  • Community Coordinator Creative Volunteervei avea grijă de comunitatea creativă a Art Out, te vei afla în strânsă legătură cu aceasta tot timpul;

  • Newsletter Coordinator Creative Volunteervei fi responsabil de newsletterele Asociației, te vei implica activ în formatul și conținutul acestora;

  • Assistant Manager Creative Volunteervei învăța despre managementul proiectelor în cadrul unui ONG din domeniul industriilor creative și vei contribui la dezvoltarea obiectivelor organizației.

 E nevoie doar de implicare și de puțin timp, mai exact, 5 ore pe săptămână în care să faci voluntariat în mediul online. Împreună putem construi #Romaniacreativa!

Mai multe despre noi…

Sub sloganul Informăm, educăm, schimbăm, de peste 9 ani, activitatea Art Out înseamnă implicare activă în formarea și dezvoltarea tinerilor și profesioniștilor din domeniul industriilor creative. Continuăm să contribuim la dezvoltarea consumului cultural în România și facilitarea accesului gratuit la conținut de calitate pentru informare și educare, oferim resurse și oportunități, printr-o serie de proiecte și inițiative culturale, educaționale și sociale. 

Conectăm profesioniști din industriile creative cu reprezentanți ai mediului de afaceri, ai scenei culturale și ai societății civile, vizăm colaborări cu rețele regionale, naționale și internaționale, promovăm valorile naționale și europene, vizăm incluziunea socială și susținem egalitatea de șanse și gen și respectarea drepturilor omului.

Pe termen lung, dorim să dezvoltăm consumul cultural în România, de aceea sprijinim și susținem creatorii și artiștii în evoluția lor. Credem în inovare prin creativitate, pentru schimbare în societate, în colaborare și cooperare și considerăm că dezvoltarea creativității este esențială pentru fiecare dintre noi, indiferent de domeniul în care activăm. Conștientizarea, responsabilitatea și implicarea civică pentru dezvoltare comunitară completează valorile Art Out. Cetățenia activă și atitudinea sustenabilă asupra mediului sunt lucruri pe care le avem în vedere atunci când dezvoltăm noi proiecte.

Suntem convinși că…

Arta și cultura sunt esențiale pentru dezvoltarea potențialului individului și pentru coeziunea socială. E dreptul fiecărei persoane, și în special al tinerilor, să aibă acces la oportunități prin care să-și exploreze și dezvolte potențialul artistic și creativ. Unii vor descoperi talentul care îi va conduce către urmarea unei cariere artistice sau în sfera industriilor creative. Alții vor avea astfel ocazia să învețe să se exprime, să poată aprecia bogăția vieții culturale, să fie parte din publicul de mâine, devenind cea mai bună versiune a lor.

Dacă ai citit până aici…

Noi suntem nerăbdători și entuziasmați să te cunoaștem! Tot ce mai rămâne de făcut este să completezi acest formular, durează doar 2 minute, iar în maxim 24 de ore te vom contacta!

#asociatiaartout #romaniacreativa #creativevolunteerwanted

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »