Miros de cozonaci pufoşi în Atelierul Coffet

Miros de cozonaci pufoşi în Atelierul Coffet

Coffet înseamnă a gusta rafinamentul unor vremuri cu “Micul Paris” în floare. Coffet este aromă, este senzaţie, este vibraţie, o sinestezie de simţuri.
Anul acesta, Coffet se pregăteşte să întâmpine sărbătorile pascale cu profesionalism, căldura şi iubiţii noştri cozonacei pufoşi. În atelierul nostru de cofetărie, aromele bunicii s-au aşezat încă din vreme, dat fiindcă ştim că vine Iepuraşul şi nu vrem să-i lăsăm fără cadouri pe iubitorii noştri de ceai.
Astfel, anul acesta se poartă parfum de cozonac cu nucă, cacao şi rahat /portocale şi migdale sau fructe confiate şi migdale. Dar ceea ce noi iubim cel mai mult, de Paşte, va rămâne întotdeauna , fabulosul Cozonac cu Mac şi Vanilie.
De asemenea, pentru un plus de gust, Coffet s-a gândit să nu rateze de pe lista Iepuraşului nici Pasca cu fructe confiate, un deliciu de plăcintuţa cu brânză dulce şi tot soiul de fructe ce deosebesc, astfel, produsele noastre de produsele convenţionale, pe care le găsim de regulă în comerţ.
Lipsit de orice îndoială este şi faptul că pe masa de Paşte a iubitorilor noştri de ceai, se vor afla şi produse primăvăratice din cele mai alese, precum torturile noastre renumite (tortul de bezea, de ciocolată şi mascarpone, de cappucino, cheesecake-urile sau prajitturile cu fructe.)
Şi, de ce nu, pentru o sinestezie mai accentuată de simţuri, se mai adăugă buttercookies c u nucă, cu ciocolată şi migdale, cu portcale, muffins cu cremă de vanilie sau ciocolată şi cireşe.
Coffet, sau cămara cu dulciuri pentru Rendez-Vous este deliciul nostru, vreme de mai bine de 8 anişori şi ne mândrim prin faptul că încă de la început am încercat să răsfăţăm şi să mulţumim gusturi, aşteptări şi dorinţe din ce în ce mai exigente. Coffet va fi întotdeauna un ajutor autodidact.
Vă invităm, aşadar, în lumea Coffet, în care “O linguriţă de Fericire” va rămâne întotdeauna doar începutul.

Pentru a afla din secretele bunatatilor pe care le pregatim, intrati pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/coffets?fref=ts

Karla Stanciu

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »