Interviu cu Lucia Iordache, manager Rendez-Vous

Va povesteam de un loc de poveste, o oaza de liniste si buna dispozitie din Bucuresti: ceainaria Rendez-Vous. Am dorit sa aflam mai multe din viziunea conducerii, v-am pregatit in cele ce urmeaza un interviu cu LUCIA IORDACHE, manager Ceainaria Rendez-Vous.

• Ce inseamna ceainaria Rendez-Vous pentru tine?
„Rendez-Vous, primul job de altfel, reprezinta rampa mea de lansare, un job din care zi de zi invat lucruri noi, ma dezvolt continuu.”

• Cum ai defini in trei cuvinte ceainaria Rendez-Vous?
„Acasa, liniste, prietenie.”

• Si daca ar fi sa definim publicul ceainariei Rendez-Vous?
„Familie, pasiune, ceai.”

• In functie de ce criterii ati ales decorul si culorile pe care le regasim in ceainariile Rendez-Vous din Edgar Quinet, respectiv Floreasca?
„Atat la Ceainaria RV de la Universitate, cat si la Ceainaria RV din Floreasca, decorul si culorile au fost alese ca fiind potrivite specificului locatiei, casa cu ceai frantuzesc, locatie cu eleganta (ceainaria din Floreasca), dar si adresata publicului tanar (cea de la Universitate).”

• Care e cea mai frumoasa amintire din ceainarie? Dar cea mai mare provocare careia a trebuit sa ii faceti fata?
„Sunt foarte multe amintiri care ma leaga de jobul minunat pe care il am de 4 ani, insa la aniversarea a 10 ani de Rendez-Vous, am petrecut clipe de neuitat, de emotie, cu intreaga Echipa RV si foarte multi clienti fideli ai ceainariei.
Provocarea cea mai mare am avut-o acum 1 an, cand am fost propusa pentru functia de manager general si am acceptat.”

• Trebuie sa te intreb, ai un ceai preferat?
„BINEINTELES, Jasmin Extra – ceai verde aromat cu iasomie.”

• Ceainaria Rendez-Vous are o colaborare frumoasa cu laboratorul Coffet plin de dulciuri foarte bune. Cand a inceput aceasta colaborare si cum v-a venit ideea?
„Atelierul Coffet a luat nastere din pasiunea pe care o avem pentru dulciuri, la fel ca si Ceainaria RV pentru ceaiuri. Dupa ce s-a deschis prima Ceainarie RV, pe parcurs am lansat si ideea de prajitura de casa si, dupa mai multe incercari a retetelor cunoscute de Madalina Radulescu si familia, desi la inceput a fost o « joaca », a aparut si Atelierul Coffet.”

• Ne poti dezvalui, ai un dulce preferat din atelierul Coffet?
„Cel mai mult imi place tortul de bezea cu ciocolata si visine, este un deliciu!”

• Ati gazduit de-a lungul timpului o serie ampla de evenimente cultural-artistice si de divertisment. Ce rol joaca evenimentele in strategia Rendez-Vous?
„In primul rand de a incanta clientii care ne trec pragul zi de zi si bineinteles pentru promovare si atragere de noi clienti, cu momente frumoase, cu artisti minunati, pe placul clientelei noastre.”

• Unde te pot gasi cititorii Art Out? Ce locuri/ evenimente frecventezi constant?
„Cititorii Art Out ma pot gasi cel mai des la Ceainarie, sau in parcuri. Imi place foarte mult natura si nu ezit niciodata sa am un contact cu ea.”

• Ce planuri de viitor aveti? Ce ne pregateste Rendez-Vous pentru vara?
„Ceainaria Rendez-Vous intampina vara aceasta clientii cu o gradina minunata in Floreasca, plina cu flori, alaturi de minunatele ice-tea’uri, prajituri asortate de casa, healthy drinks, inghetata de casa – reteta proprie delicioasa si multe alte minunatii. Garantat si un coleg plin de energie, cu zambetul pe buze, care sa vina in intampinarea d-voastra!”

• Ai un mesaj pentru cititorii Art Out?
„Nu ezitati niciodata sa ne treceti pragul, va promitem solemn, profesionalism, daruire, empati .Mai mult decat atat, doresc cititorilor Art Out sa faca mereu ce isi doresc, pentru ca numai asta este calea catre cunoastere.”

Print Friendly

Laura Lucia Mihalca

Artist vizual, curator, jurnalist -Președinte revista Art Out -

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *