Giancarlo Esposito va fi înlocuit de David Gillies (The Originals) la East European Comic Con

East European Comic Con regretă să anunțe că Giancarlo Esposito, cunoscut pentru rolurile din “Breaking Bad” și “Better Call Saul” în care l-a interpretat pe Gustavo „Gus” Fring, nu va mai putea lua parte la evenimentul din 18-20 mai din cauza reprogramării unor filmări chiar în acest weekend. Reprogramarea a fost necesara din cauza unei accidentări la picior a lui Esposito care a întârziat astfel filmările la proiectul său actual.

 

În schimb, David Gillies va veni anul acesta la East European Comic Con, un actor cunoscut și apreciat pentru rolul lui Elijah Mikaelson din serialul fenomen The Originals, dar și pentru interpretarea lui John Jameson din Spider-Man 2, acolo unde a fost coleg de platou cu Tobey Maguire, Kirsten Dunst sau James Franco. Actorul a avut și roluri episodice în seriale binecunoscute precum “Masters of Horror”, “NCIS” și “True Blood”. Daniel Gillies va fi prezent pentru panel, autografe și poze sâmbătă, 19 mai, în a doua zi de eveniment.

 

Cei care și-au achiziționat bilete pentru autografe sau poze cu Giancarlo Esposito le pot folosi pentru actorii Daniel Gillies, Jim Beaver și Andrew Scott, fără vreun alt cost suplimentar.

Cei care își doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face  de la punctele de vânzare de unde și le-au achiziționat. În ceea ce privește biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza în termen de 10 zile, printr-un e-mail trimis site-urilor rețelelor de pe care au fost cumpărate.

Astfel, la cea de-a șasea ediție East European Comic Con, publicul va avea șansa unică de a se întâlni cu 6 actori internaționali: David Gillies (“The Original”s, “Spider-Man”), Gethin Anthony (“Game of Thrones”, “Aquarius”), Andrew Scott (“Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Staz Nair (“Game of Thrones”, “Humans”) și Chris Rankin („Harry Potter”).

Totodată, pe Aleea Artiștilor de la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men”, „Moon Knight”, „X-Factor”, „Batman Eternal” și „Superman Unchained”) și Maya & Yehuda Devir (cunoscuți pentru ilustrațiile ingenioase ale vieții lor de zi cu zi).

East European Comic Con se desfășoară în pavilioanele C1 si B1 din complexul Romexpo, harta și programul evenimentului fiind disponibile pewww.comic-con.ro

Organizatorii au pregătit trei zile de activități diverse dintre care enumerăm concursuri de cosplay, Tronul de Fier pe care fanii serialului Game of Thrones se pot fotografia, singurul Escape Room mobil cu tematică Game of Trones din Europa, zeci de expozanți în zona de târg, numeroase activări ale companiilor din domeniul tech, organizarea a zeci de turnee pentru cele mai populare jocuri ale momentului: LoL, CSGO, PUBG, Fortnite, FIFA sau HearthSTone, unde orice poate participa și poate pleca acasă cu premii.

În plus, Street Food Heroes vor asigura cele mai delicioase mâncăruri care vor împaca toate gusturile publicului prezent.

Abonamentele valabile toate cele 3 zile se pot achiziționa online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din rețeaua Eventim. La acest link se pot găsi cele mai apropiate puncte de vânzare de voi – http://www.eventim.ro/ro/outlete/ . Biletele vor fi disponibile si la intrarea in spatiul de eveniment, in limita stocului disponibil.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »