Un nou concurs provoacă studenții Facultăților de Design


Este vorba de VELUX International Design Award, aflat la prima ediție în 2013/2014. Concursul se adresează studenților facultăților și secțiilor de design din Europa și își propune să identifice talente și să definească noi modele de jaluzele și rulouri decorative si parasolare pentru ferestrele de mansarda, modele care le-ar putea reconsidera pe cele actuale.

Perioada de inscriere a studentilor a inceput la 1 octombrie si se termină la 31 decembrie, dupa care urmeza perioada de depunere a proiectelor.

Juriu internațional este format din designeri renumiți –  Peter Zec, cunoscutul inițiator al premiului Red Dot Award, Petra Blaisse designerul german de textile  și duo-ul italo-danez Gamfratesi specializat în design de mobilă.

Câștigătorul premiului I va fi recompensat cu un premiu în valoarea de 6.000, premiul al II-lea valorează 2.500 euro iar toate propunerile de design câștigătoare vor fi expuse în cadrul unei expoziții online. Participanții la concurs vor avea ocazia să împărtășească ideile lor în cadrul unei comunități online unde fiecare își poate vota favoritul iar câștigătorul va primi un premiu în valoare de 1.500 euro.

 

Detalii complete privind acest concurs sunt disponibile pe următoarele site-uri:

–     http://designaward.velux.com/about/registration_and_submission

–     http://designaward.velux.com/

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »