Trupa GAZ PE FOC se întoarce!

Marţi 19 noiembrie, ora 19.00 VĂ INVITĂM la TRUE CLUB (str. Franceză nr.12, Splaiul Independenţei – colţ cu str.Şelari), la CONFERINŢA DE PRESĂ organizată cu ocazia revenirii trupei GAZ PE FOC.

Evenimentul va continua de la ora 19.45 cu lansarea oficială a single-ului „Cât îmi lipseşti” şi cu un concert live GAZ PE FOC în noua formulă. Bineînţeles, trupa GAZ PE FOC va interpreta şi hit-urile care i-au adus celebritatea.

Ineditul evenimentului va consta şi într-o premieră absolută: videoclipul noului single “Cât îmi lipseşti” se va filma LIVE, la TRUE CLUB, chiar în seara de 19 noiembrie. Videoclipul este o producţie marca SENSO TV.RO.
GAZ PE FOC înseamnă acum Paul Panait (voce, chitară) şi Alin Lupşa (voce, pian), iar formula de concert live îi include şi pe Gabriel Bălaşa (percuţie) şi Robert Ardeleanu (bass).

După o pauză de 13 ani, formaţia care ne-a rămas în memorie prin hit-uri fredonate de o întreagă generaţie – “Adio” sau “Spune-mi” a ales să se întoarcă în lumea muzicală. Fanii au avut un cuvânt important de spus în această revenire.

Organizatorii au pregătit o mulţime de surprize! Vă dezvăluim doar câteva dintre ele… Cunoscută fiind pasiunea lui Paul Panait pentru tatuaje, toţi invitaţii vor fi “ştampilaţi” la INTRARE cu cel mai nou tatuaj GAZ PE FOC. Paul s-a lăsat inscripţionat deja de tattoo-artistul Edi de la ZAED Tatoo&Body Art , definitiv însă, chiar înainte de lansare.
Şi, tot atunci, băieţii de la GAZ PE FOC vor fi protagoniştii unor serii de şedinţe de autografe pe cărţi poştale create special pentru acest eveniment.

“Când ne-am hotărât să revenim cu trupa GAZ PE FOC, ne-am gândit că lumea era obişnuită cu piesa ‘Adio’ ale cărei versuri le ştiu cu toţii” – ne-a mărturisit Alin Lupşa. “Şi, că e bine să creăm acest single ca o continuare a acestei piese care şi acum se mai cântă şi pe care, de fapt multă lume o tine minte. Paul a scris piesa, iar eu am făcut legătura prin versul ‘Mi-ai spus Adio atunci…’. ‘Cât îmi lipseşti’ este de fapt şi motivul pentru care ne-am reunit. Este o piesă armonioasă, care mângâie sufletul şi abia aşteptăm reacţiile oamenilor de la concert”.

“Evenimentul va fi unul deosebit care va include un concert live cu piese precum ‘Adio’, ‘Lasă-mă să te iubesc’, ‘Vreau să fiu cu tine’, iar faptul că vom filma live şi videoclipul melodiei ‘Cât îmi lipseşti’ este ceva cu totul special. Cred cu tărie că noi, prin GAZ PE FOC, vom convinge că facem muzică adevărată. Esenţial este că stilul, look-ul, sound-ul s-au stilizat, că ne-am maturizat şi că ne bazăm pe ajutorul fanilor care ne-au fost alături în toţi aceşti ani şi care au crescut odată cu noi!” – ne-a declarat Paul Panait.

PARTENERI MEDIA: SENSOTV.RO, TONICA, MUSIC CHANNEL
Menţionăm faptul că sesiunile de interviuri vor avea lor între orele 19.00 – 20.00, atunci când este organizată şi CONFERINŢA DE PRESĂ.
Vă rugăm confirmaţi prezenţa! Mulţumim pentru atenţia acordată!

Persoană de contact:

Oana GEORGESCU
PR Specialist SENSOTV.RO
Str. Islaz nr. 2, sector 1, Bucuresti
Email: oana.georgescu@sensotv.ro / oana_georgescu2003@yahoo.com
Mobil: 0741.106.723 /0722.434.986 /
www.sensotv.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »