S-au pus în vânzare biletele Meet & Greet pentru Maximum Rock Festival 2017

Let’s meet the bands!

La fel ca în fiecare an, ne place să oferim participanților bucuria de a sta față în față cu artistul preferat, așa că astăzi se pun în vânzare biletele pentru sesiunile de Meet & Greet cu toate trupele care vor concerta la Maximum Rock Festival 2017!

Biletele VIP sunt puse în vânzare în număr limitat de 20 și pot fi cumpărate online pe www.ambilet.ro sau în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr.9, zona Timpuri Noi) la prețul de 179 lei. Acestea sunt valabile doar însoțite de un abonament / bilet de o zi, urmând ca, după cumpărarea acestuia, participantul să intre în posesia unei brățări și a unui badge VIP care va permite accesul în zona Meet & Greet, primind în același timp și un afiș al festivalul, alături de o sticlă de vin* ediție specială Maximum Rock Festival 2017, oferită de partenerul Domeniile Sâmburești + revista Maximum Rock (print) +  25 % discount la tricourile festivalului.

Programul sesiunilor Meet & Greet va fi afișat cu aproximativ o săptămână înainte de festival.

Și pentru cei care nu și-au luat încă un bilet de o zi sau abonament normal, nu uitați că acestea sunt disponibile la prețul de 135 lei (abonament), respectiv 90 lei (bilet de o zi), fie online pe www.ambilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu, nr. 9) sau magazinele OrangeVodafoneGermanosLibrăriile CărtureștiHumanitasDivertabenzinăriile OMV și hypermarket-urile Carrefour.

*Vă rugăm să țineți seama cădin motive ce țin de respectarea legii, sticla de vin ediție limitată Maximum Rock Festival 2017 va fi oferită doar participanților cu bilete VIP care au trecut de pragul vârstei de 18 ani.

Eveniment susținut de Domeniile Sâmburești,  Aqua CarpaticaJägermeister și Rock Fm

Susținători media: Rock House EventsMetal Hangar 18Theintermission.roDefiniterock.roiConcert.roInfomusic.roMetalhead.roMetalForLife.roLet’s Rock RomaniaBest-Event.roTeen Art Out Magazinebestmusic.ro, soundzone.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »