Reframe – Trezește-ți gândirea creativă

Reframe – Trezește-ți gândirea creativă

Cea mai bună cale de a avea o idee creativă este să ai mai multe idei, să fii atent la detalii și să știi exact ce vrei. Astea ar fi concluziile workshopului la care am participat in weekend, 7 martie, Reframe-Trezește gândirea creativă. ”Stîngaciul creativ”, Vlad Dumitrescu-Petrică, ne-a invitat să gândim în profunzime, să ne privim problemele din altă perspectivă, să ne reîncadrăm soluțiile și ideile pentru rezolvare.
A fost un workshop practic, bazat 90% pe exerciții (ceea ce nu am mai întâlnit până acum la celelalte la care am participat), din care am învățat cum să mi prioritizez problemele, cum să le încadrez într-o categorie, cum să conștientizez cauzele, efectele și cum să le găsesc soluții. Pe lângă faptul că ne-am jucat, am socializat și am cunoscut mulți oameni noi, cu care am făcut schimb de idei, păreri, principii. Pentru mine a fost o experiență interesantă și un punct de pornire pentru o nouă perspectivă asupra vieții și problemelor pe care le întalnesc zilnic.
Atmosfera generală a fost una familiară, plină de căldură. Modul de primire a fost ceva mai neconvențional, adică nu ne-am salutat pur și simplu, ci am făcut balonașe de săpun cu ajutorul unui pai pentru suc; o idee originală și interesantă în același timp.Vlad ne-a vorbit atît de deschis și frumos, astfel încât nu s-a simțit relația dintre trainer și participanți, iar pe parcurs se simțea acea senzație ca și cum ne-am cunoaște de mult timp, ne-am ști problemele și am găsi o cale comună pentru rezolvarea lor, exact ca o familie.

Bianca Silitră

Print Friendly, PDF & Email

1 thought on “Reframe – Trezește-ți gândirea creativă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »