Program și reguli de acces la concertele Therion, Null Positiv, Imperial Age & The Devil​

Duminica aceasta, Promusic Events & Maximum Rock vă invită la un nou concert alături de trupa suedeză THERION, care va avea loc în clubul Quantic din București.
Concertul face parte din turneul de promovare a ultimului album lansat – „Beloved Antichrist” -, alături de trupă mai urcând pe scenă și formațiile IMPERIAL AGE, NULL POSITIV și THE DEVIL.

PROGRAM

Programul evenimentului este următorul:
18:00 – Acces public
18:30 – THE DEVIL
19:30 – NULL POSITIV
20:35 – IMPERIAL AGE
21:50 – THERION

Meet & Greet:

Accesul pentru sesiunea Meet & Greet se face la ora 17:30, la intrarea special amenajată. Prin prezentarea biletului VIP, participanții vor primi o brățară cu care vor putea intra în zona concertului, dar și un VIP pass și afișul evenimentului.
Vă rugăm să țineți seama că după terminarea sesiunii Meet & Greet, brățara & pass-ul VIP asigură participanților doar intrarea în zonele Golden Circle & Normal Circle, fără alte întâlniri ulterioare cu trupa.

BILETE

Pentru acest concert mai sunt disponibile foarte puține bilete, acestea putând fi achiziționate online via www.AmBilet.ro la prețul de 95 lei sau 115 lei (în ziua concerului & la intrare).

REGULI DE ACCES și alte informații utile:

*  Intrarea în clubul Quantic se face din Șoseaua Grozăvești. Adresa este șos. Grozăvești, nr. 82 și se poate ajunge foarte ușor de la stația de metrou Grozăvești sau Politehnică, dar și cu tramvaiele 1, 11, 35 sau autobuzele 105 sau 601.
*  Accesul se face începând cu ora 18:00, primu concert fiind programat la ora 18:30. Vor exista două intrări de acces amenajate, una pentru Acces General și una pentru Golden Circle & VIP.  Biletele cumpărate online pot fi prezentate la intrare atât printate, cât și direct de pe telefon, unde vor fi scanate cu ajutorul unui program special (pe care nu este nevoie să îl aveți dvs.).
* Biletul este valabil pentru o singură persoană și pentru un singur acces la spectacol. Biletul își pierde valabilitatea după ce cumpărătorul / spectatorul părăsește locația evenimentului.
*  La intrare, biletul va fi schimbat cu o brăţară care va trebui purtată obligatoriu pe toată perioada evenimentului. Deteriorarea sau ruperea acesteia atrage anularea biletului.
* Deţinătorul biletului este obligat să se supună controlului corporal făcut la accesul în locaţia spectacol / eveniment de către organele de securitate abilitate.

Este interzis:

* accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil)
* accesul cu aparate video de filmat
* accesul cu aparate de înregistat audio
* cu orice fel de sticle, recipiente și mâncare (aduse din exterior)
* accesul cu orice fel de sticle, recipiente, substanţe periculoase, arme sau obiecte periculoase, inflamabile, care pot pune în pericol viața celor din jur
* consumul de droguri sau de alte substanţe ilegale. Această constituie infracţiune şi se pedepseşte conform prevederilor în vigoare.
* dezlipirea de afișe și reclame lipite în incinta clubului Quantic, precum și deteriorarea diferitelor semne puse de organizatori în zonă sau a mijloacelor de stingere a incendiilor aflate în incinta clubului.

În interior nu se fumează! 

Hainele pot fi lăsate la garderobă (în interiorul zonei de concert, partea stângă a barului).

Nerespectarea regulamentului sau folosirea biletului în alte scopuri decât cele prevăzute poate aduce cu sine anularea biletului şi poate interzice accesul deţinătorului biletului la eveniment.

De reţinut:
* Copiii până la vârsta de 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet / abonament valabil (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Copiii după vârsta de 7 ani și până la vârsta de 16 ani au nevoie de bilet și de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Persoanele peste 16 ani nu mai au nevoie de însoțitor (dacă în anunțul evenimentului nu este o altă specificație).
* Falsificarea sau tentativa de falsificare a biletului se pedepsește conform legii.
* Persoanele  cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă sau reducere doar pe baza prezentării la intrare a unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Eveniment organizat de Promusic Events & Maximum Rock

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »