Program si reguli de acces Hugh Laurie With The Copper Bottom Band

Mai sunt cateva zile pana la concertul mult asteptat al celebrului Hugh Laurie de la Sala Palatului. Actorul, scriitorul si muzicianul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live,  pe 12 iulie, de la ora 20.00.

Organizatorii recomandă publicului să vină la ora 19:00 la eveniment și să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

Publicul este rugat sa pastreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin doua filtre, unul la intrarea in Sala Palatului si al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea in sala de spectacol.

Biletele se mai gasesc intr-un numar foarte redus in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 310 lei – categoria VIP, 260 de lei – categoria I, 200 de lei categoria a II-a, 170 de lei categoria a III-a, 125 de lei categoria a IV-a.

Hugh Laurie With The Copper Bottom Band este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »