Papusi, jucarii si cadouri de Craciun Ateliere creative la Fundatia Calea Victoriei

Daca doriti sa intrati in atmosfera de poveste a vacantei de iarna cu cateva zile mai repede, Fundatia Calea Victoriei va invita sa va relaxati si sa va bucurati de aceasta perioada de sarbatoare la atelierele de pictura si creativitate. Aroma ceaiului cu scortisoara va va inspira sa pregatiti cadouri originale pentru prieteni si decoratiuni inedite cu care sa impodobiti casa si bradul in asteptarea Craciunului.

In 17 si 18 decembrie, cei mici vor descoperi fabuloasa lume a fauritorilor de cadouri, la Atelierul spiridusilor lui Mos Craciun: decoratiuni si ornamente .

Copiii vor invata sa faca figurine si globuri pentru pomul de iarna, sub indrumarea Mariei Balan, artist plastic, si se vor bucura sa-si faca prieteni noi.

In 14 decembrie, sambata, pentru trei ore, ne jucam de-a arhitectii. Tema proiectului va fi chiar Casuta lui Mos Craciun, pe care, dupa ce ne-o vom imagina, scotocind prin amintiri si povesti, o vom construi urmand sfaturile arhitectei Oana Popescu. Atelierul este gandit pentru copiii cu varste intre 7 si 12 ani.

Adultii se vor bucura si ei sa isi redescopere si sa-si puna la lucru creativitatea. Din 5 decembrie, Petruta Banita ii invata cum sa faca, din material textil, nasturi colorati si panglici, Jucarii si Papusi de Craciun cu figuri prietenoase. Participantii la acest atelier vor experimenta o bucurie noua, aceea de a putea darui o jucarie frumoasa pe care, ca un adevarat discipol al Mosului, au faurit-o cu gandul la cineva drag. Atelierul de Jucarii si Papusi de Craciun – Lumea lui Gepetto se desfasoara in doua etape, in seri de joi – 5 si 12 decembrie.

Seria atelierelor speciale se incheie in 14 decembrie, cand Teodora Varzaru ne propune un Atelier hand-made de decoratiuni si ornamente de Craciun. O dupa-amiaza intreaga (patru ore) vom mesteri si vom picta globuri de sticla si figurine decorative din pasta ceramica: fulgi de zapada de prins in brad, reni sau suporturi pentru lumanari.

Pentru inscrieri, detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteti sa ne scrieti la contact@victorie.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »