Osric Chau la Comic Con

Osric Chau, actorul bine-cunoscut din Supernatural vine la Comic Con

Suntem siguri că îl știți pe Osric Chau din rolul lui din Supernatural, unde îl joaca pe Kevin, profetul Domnului. Desigur, poate vă amintiți de el și din numărul 21 al revistei Teen Art Out, unde am avut un interviu exclusiv cu el.

Anul acesta aveți șansa de a vă întâlni cu el la a 3-a ediție a East European Comic Con, care se va desfăşura între 8 şi 10 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Astfel, Osric Chau se alătură lui Manu Bennet (Crixus din „Spartacus”) şi lui Kristain Nairn (Hodor din „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”) în cadrul celui mai mare eveniment de acest gen din estul Europei, East European Comic Con.

Pe lângă rolurile sale, Osric este un fan desăvârșit al filmelor, serialelor de acest gen si mai ales al Cos-Play-ului.

Charismatic, amuzant şi prietenos, Osric abia aşteaptă întâlnirea cu fanii săi din România, mai ales după primirea extraordinară pe care aceştia i-au oferit-o actorului din acelaşi serial Mark Sheppard, la ediţia de anul trecut.

În perioada 8 – 10 mai, Romexpo se transformă într-o lume magică, a serialelor, filmelor, jocurilor video, unde bariera dintre fani şi actori internaţionali, artişti grafici şi celebrităţi din mediul online se
ridică, oferind un cadru unic pentru interacţiuni directe şi pentru amintiri de neuitat.

Aleea artiştilor, zona de gaming şi de boardgames, recuzita de film, patru actori, trei scene (una principală, una destinată discuţiilor cu artişti şi creatori de conţinuturi pe YouTube şi una de competiţii de gaming) sunt câteva dintre atracţiile pregătite de organizatori.

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi My Ticket, la preţul de 64 de lei, iar în ultima săptămână costul va fi de 79 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »