Nothing More vor deschide concertul Stone Sour de la Arenele Romane

Pe 26 iunie, METALHEAD va invita la Arenele Romane din Bucuresti pentru un show cu americanii de la STONE SOUR! 

In deschidere vor urca pe scena cei de la Nothing More.

Nothing More vin tocmai din Texas, Statele Unite, si au 15 ani de activitate, perioada in care au experimentat cu stilurile muzicale, abordant de la hard si alternative rock pana la progessive metal pe alocuri.

Povestea formatiei a inceput intr-o tabara organizata de biserica, in care Johnyy Hawkings l-a intalnit pe Mark Vellelunga care canta la chitara in tabara respectiva. Cei doi au format oficial formatia in 2003 la scurt timp s-a alaturat si Daniel Oliver, cei trei reprezentand si acum nucleul trupei.

De-a lungul celor 15 ani de activitate, Nothing More a fost nominalizata la 3 premii Grammy pentru Best Rock Performance (Go to War), Best Rock Song (Go To War) si Best Rock Album (The Stories We Tell Ourselves).

The Stories We Tell Ourselves este cel mai recent material al formatiei iar piesa ‘Go To War’ inclusa pe acesta a ajuns in prima pozitile din Billboard Us Rock Songs.

In momentul de fata Nothing More inseamna:

Honny Hawkins – voce

Mark Vollelunga – chitara, backing vocals

Daniel Oliver – bass, backing vocals

Ben Anderson – tobe

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

– PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei – pana pe 5 iunie

– PRESALE 2: Categoria A: 175 de lei, Categoria B: 155 de lei, Categoria C: 110 de lei – pana pe 26 iunie

– Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei – la intrare

De asemenea, gasti in vanzare si pachete speciale cu bilete incluse:

– Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme in locatie, poster cu autograf, bratara speciala – doar 50 de bucati) – 384 de lei earlybird si 404 lei in presale

– Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme in locatie, poster cu autograf, pana de chitara, ecuson – doar 75 de bucati) – 616 lei earlybird si 636 lei in presale

– Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces intr-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pana de chitara, ecuson  – doar 6 bucati) – 1311 lei in earlybird si 1331 lei in presale.

Pachetele speciale nu se ramburseaza, sunt NOMINALE si nu sunt transferabile. De aceea puteti sa cumparati doar cate un pachet per comanda. Toate materialele incluse in pachete vor fi primite in ziua concertului la intrare. Cumparatorii lor vor informati de catre organizatori cu cateva zile inainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc si un poster color si o bratara. Posesorii de bilete categoria B primesc si o bratara.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »