Metropola la Metropolis Centre

Ce este o metropolă? O înşiruire de clădiri impozante, un organism viu care respiră odată cu oamenii care rătăcesc pe străzile oraşului sau doar un colţ de lume care aşteaptă să fie descoperit? Expoziţia de fotografie Metropola organizată la Metropolis Centre nu îşi propune să ofere o definiţie exactă a metropolei, ci încearcă să-i dezvăluie complexitatea profitând de experienţa diferită a celor 12 fotografi implicaţi în proiect. Realizate de arhitecţi, jurnalişti, fotografi profesionişti, artişti vizuali, fotografiile pun în discuţie atât clădirile care alcătuiesc sheletul metropolei, cât şi impactul acestora asupra individului. Câte metropole, atâtea moduri de a vedea şi de a interacţiona cu lumea.

Expoziţia vă invită la o călătorie imaginară prin metropolele lumii, o plimbare pe străzile lăturalnice, departe de traseul turiştilor. Destinaţiile posibile sunt numeroase, însă timpul este limitat. Expoziţia poate fi vizitată până la sfârşitul lunii septembrie.

Artişti: Alexandra Dumitrescu, Bogdan Bousca, Claudia Gâdea, Corina Mădălina Diaconu, Emanuel Pătrăscioiu, Gina Buliga, Lucian Pârvulescu, Mirela Bichigeanu, Radu Coman, Sever Petrovici Popescu, Valentin Sarca, Victor Stroe.

Organizatori: DanaArtGallery şi Metropolis Art Collection

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »