Lord of the Dance – Dangerous Games 2019

Lord of the Dance – Dangerous Games 2019,

spectacol la Arenele Romane

 

Compania de dans Lord of the Dance revine la București cu una dintre cele mai de succes producții artistice – Dangerous Games -pentru o nouă reprezentație fascinantă, plină de energie, în premieră pe o scenă în aer liber. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane pe 22 iunie 2019, de la ora 20:30.

Program Lord of the Dance – Dangerous Games:

  • Accesul publicului în locație se va face începând cu ora 19:00.
  • Spectacolul va începe la ora 20:30 și va avea o pauză de aproximativ 20 minut

„Lord of the Dance – Dangerous Games” este produs de celebrul coregraf și regizor Michael Flatley, pe muzica compozitorului Gerard Fahyho.

Cei 40 de dansatori profesioniști propun publicului o nouă experienţă memorabilă, aceștia garantând cu o coregrafie inovatoare, extrem de precisă, completată cu elemente de dans noi, surprinzătoare, ce vor aduce un plus de valoare show-ului din 2019. De asemenea, producţia ce va fi prezentată la București va captiva audiența cu un set impresionant de design și complexitate vizuală, bine adaptată noilor tehnologii. Efectele speciale, proiecțiile 3D, roboții dansatori, acrobații de talie mondială și muzica live, reprezintă elementele cheie construite sub umbrela talentului și a pasiunii pentru artă de către geniul dansului irlandez Michael Flatley, pentru montarea show-ului Lord of the Dance – Dangerous Games.

Premiera spectacolului „Lord of the Dance – Dangerous Games” a avut loc la Coliseumul din Londra în urmă cu douăzeci de ani, însă în anul 2014, Michael Flatley a revenit asupra acestuia, devenind mult mai palpitant și atractiv pentru public, față de varianta originală. În septembrie 2014, noua versiune a show-ului „Lord of the Dance – Dangerous Games”, s-a jucat pe scena sălii Palladium din Londra, cu ocazia aniversării a 20 de ani de când Michael Flatley s-a remarcat în plan internațional. Din acel moment, succesul spectacolului a luat amploare și a continuat să fie jucat cu casa închisă pe marile scene ale lumii, bucurându-se de ovațiile a milioane de spectatori din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și, bineînțeles, România.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »