Invitație la expoziția de pictură și grafică „Buftea princiară”

Pe 4 noiembrie s-a deschis la Buftea expoziția personală de pictură și grafică ,,Buftea Princiară’’ semnată de Alina Manole, artist vizual.

Print Friendly, PDF & Email

Sâmbătă, 4 noiembrie, ora 16.00 are loc la Buftea vernisajul expoziției personale de pictură și grafică ,,Buftea Princiară’’ semnată de Alina Manole, artist vizual.


Expoziția este deschisă până pe 24.03.2024 și poate fi vizitată între orele 10.00-16.00 la Bazarul de Vise.

Adresa: B-dul Mihai Eminescu, Nr. 1, Bloc R1, Scara B, Ap. 4, parter, Oraș Buftea.

Expoziția este o invitație de a ne reaminti de Buftea Princiară, pentru a descoperi în altă lumină aspecte legate de viața Familiei Stirbey – conacul și alte elemente istorice de pe Domeniul de la Buftea, flori ce ne amintesc de Pepinieră și multe alte lucrări create într-o viziune modernă, proprie artistei.

O serie de lacustre și peisaje autumnale așteaptă să fie descoperite de vizitator. Sunt tot atâtea invitații la introspecție și reverie, la o călătorie în timp și spațiu, unde culoarea este punctul de legătură între diferite lumi.

Alina Manole, artistă vizuală cu o bogată activitate și cu numeroase expoziții personale și de grup în întreaga țară (Bienala Albastră -2023, Sărbătoarea Breslei-2023, Salonul Național de plastică Mică-2023, Salonul Național de artă Medievală-2023, Metale cu suflet-2020, Tineri Artiști Contemporani-2012 etc) revine cu un proiect artistic expresiv și plin de forță.



Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »