Insomnium si Tribulation in Quantic: Ultima saptamana de Presale 1

Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul ‘In the Halls of Awaiting’ fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, ‘Winter’s Gate’,  in 2016.

Alaturi de ei vor urca pe scena Tribulation, una dintre trupele de top al noului val de Black Metal european.

Va reamintim ca am intrat in ultima saptamana de Presale 1 in care mai puteti gasi bilete la pretul special 70 de lei la categoria Acces General si 100 lei la Golden Circle.

Ulterior biletele se vor scumpi si vor avea urmatoarele preturi:

– PRESALE 2  : 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei – pana pe 22 martie

– LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, in fata scenei – in limita locurilor disponibile

Sunt in vanzare doar 250 de bilete Golden Circle si 550 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bratara (pe care o primiti la intrare).

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »