Înscrie-te în tabăra de creație și branding personal Create through Art Out

Înscrie-te în tabăra de creație și branding personal Create through Art Out

Începutul lunii august aduce în prim plan un proiect marca Art Out: Create (through) ART Out, o tabără de creație special concepută pentru a dezvolta ingeniozitatea și spiritul artistic și pentru a arăta că putem gândi în culori. Este vorba de un proiect unic la nivel național ce va avea loc în perioada 3-8 august 2015 la Brașov, într-un cadru pitoresc, situat foarte aproape de monumente istorice, dar și de frumusețea munților și a pădurilor, invitând astfel la visare și relaxare.
Proiectul apare ca o necesitate a scenei cultural-artistice de a oferi programe de formare și dezvoltare personală și profesională pentru toți cei care doresc să-și dezvolte gândirea creativă și care vor să afle cum se pot promova eficient pentru a-și atinge obiectivele.
După succesul înregistrat la cea de-a doua ediție a Galei Art Out (martie 2015, Teatrul Național București), Art Out continuă prin a oferi formule inedite de petrecere a timpului liber, organizând în cadrul taberei traininguri esențiale de personal branding, workshop-uri de desen, pictură și conferințe motivationale.
Tabăra de creație și branding personal marca Art Out este un eveniment cultural cu totul inedit pentru scena românească actuală, fiind îmbinarea perfectă dintre cursurile practice de personal branding și atelierele boeme de pictură, cărora li se vor alătura și activități de teambuilding.
Cei mai activi artiști plastici români contemporani și cei mai creativi specialiști în comunicare, alături de personalități din mediul de afaceri vor împărtăși participanților din experiența lor profesională și personală în cadrul atelierelor Create (through) Art Out.
Invităm în tabăra Create through Art Out pe toți aceia care doresc să se bucure de oportunitatea de a-și dezvolta creativitatea și de a se cunoaște mai bine. Este cadrul ideal pentru a lega noi prietenii și pentru a cunoaște profesioniști ai industriilor creative într-un mediu confortabil, de vacanță, de vis.
Astfel, timp de șase zile, participanții vor putea să-și dezvolte abilitățile artistice și de comunicare, învățând de la cei mai buni oameni din domeniu și devenind și ei profesioniști. Tabăra Create through Art Out este locul unde ne facem prieteni, ne dezvoltăm social și personal, facem schimb de experiență și, cel mai important, acumulăm amintiri frumoase alături de oameni minunați.
Detalii despre programul evenimentului și despre modalitățile de înscriere aflati de pe site-ul evenimentului: www.tabaracreatie.artout.ro.

Mulțumiri celor care au făcut posibil acest eveniment!

Echipa de proiect
Manager de proiect: Ligia Niculae
Manager artistic: Cezara Miclea
Consultanti: Laura Lucia Mihalca, Cosmina Simona Mihalca, Alexandru Găvan
Responsabil comunicare: Raluca Teodorescu
Asistent marketing: Bianca Iulia Constantin
Copywriter: Bianca Silitra

Gazda: Hotel Astra
Eveniment organizat cu sprijinul lui Mihai Moldoveanu.
Partener cultural: Galeria Salonul Impresionanților
Partener strategic: Fundatia Prețuieste Clipa
Parteneri media: Arhimania, Arte și Meserii, Autentici.ro, Iqool, România Pitorească, Traveller magazine, Ultima Oră.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »