“ÎNCEPUTUL IUBIRII” – Expozitie de pictură

“ÎNCEPUTUL IUBIRII” – Expozitie de pictură la

GALERIA de ARTĂ „CALEA VICTORIEI 33”

 

            Marţi, 12 august 2014, ora 19.00, VĂ INVITĂM la vernisajul Expoziţiei de pictură  ÎNCEPUTUL IUBIRIIa artistei MIHAELA PANAITESCU.

afis_Expozitie INCEPUTUL IUBIRII_Mihaela Panaitescu_Galeria CALEA VICTORIEI 33

 

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă ”CALEA VICTORIEI 33” (Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase„).

Panorama Galeria de Arta Calea Victoriei 33
Panorama Galeria de Arta Calea Victoriei 33

Expoziția va rămâne deschisă până pe 31 august 2014.

Mihaela Panaitescu
Mihaela Panaitescu

Mihaela Panaitescu a absolvit Liceul de Artă ”Marin Sorescu” din Craiova (specialitatea desen, pictură, creatie vestimentară) și Universitatea de Artă ”Nicolae Grigorescu” București (Facultatea de Arte Decorative și Design, Secția Modă), fiind licențiată în Arte Plastice și Decorative, Arte Textile, Design Vestimentar.

Din 2013 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, secția Pictură și tot din același an, Mihaela Panaitescu lucrează în atelierele apreciatei creatoare de modă Liza Panait, Casa de Modă ”VILI”.

A lucrat pentru Doina Levintza și Cosmina Englizian și a colaborat cu Casele de Modă ,,Attitude Fashion” și ,,House of Art”.

Este un artist plurivalent, pasionată deopotrivă de pictură în acrylic, ulei, tempera pe diferite suporturi (pânză, carton, perete, material textil, lemn), modă și design vestimentar, grafică, tehnici mixte, colaje, tapiserii, pictură de icoane pe lemn și pictură pe material textil. Este și designer de bijuterii, realizând accesorii unicat.

Print Friendly, PDF & Email

1 thought on ““ÎNCEPUTUL IUBIRII” – Expozitie de pictură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »