Hobbitul – Bătălia celor cinci oştiri

Hobbitul – Bătălia celor cinci oştiri

“Bătălia celor cinci oştiri” continua povestea locuitorilor unor tinuturi cu adevarat mistice. Cu totii asteptam cu sufletul la gura aparitia peliculei pentru a vedea cum Bilbo, Thorin şi gnomii reusesc să-l stârnească pe Smaug din bârlogul său din Erebor si mai ales pentru a vedea daca vor reuşi ei să-l învingă pe dragon o dată pentru totdeauna.

the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-591158l

Ne intrebam daca vor putea să înfrunte crunta ameninţare descoperită de vrăjitorul Gandalf în Dol Guldur si cum va continua firul povestii.
Intriga fascineaza si azi mii de spectatori, fie ei adulti sau copii, romantici sau analitici si pragmatici. Simpatizam cu anumite tabere sau anumite personaje, ne cautam locul in lupta, ne regasim prieteni. Traim intens, speram, iubim in taina, consumam lupta.
Majoritatea prietenilor mei sunt fani infocati ai trilogiei Hobbitul, au citit cartile si au vizionat toate filmele. Eu…sunt putin mai sceptica in privinta scenariilor SF.
Cu toate astea, “Batalia celor cinci ostiri” are toate ingredientele unui film bun si convinge chiar si cel mai exigent spectator: efecte speciale, batalii pe muchia stancilor, a muntilor sau a prapastiilor, personaje puternice, cu caractere bine definite, peisaje de vis, competitive, armate neinfricate, dueluri, dragoste – iata ingredientele cautate.
Daca vreti aventura, o poveste extraordinar de bine scrisa, dragoste, lupta, competitie, efecte speciale si peisaje de neuitat, atunci “Batalia celor cinci ostiri” este alegerea perfecta, iar Holywood Multiplex este locul prietenos in care revenim constant.

Laura Lucia Mihalca

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »