Grup ALTFEL – expozitie de grafica si pictura

Grup ALTFEL – expoziție de grafică și pictură

Vă invităm sâmbătă, 26 aprilie, ora 19 la vernisajul expoziției de grup ALTFEL.
Numele grupului descrie însuși conceptul expoziției, întrucât artiștii abordează teme comune pe care le zugrăvesc diferit. Expoziția reprezintă o adevărată provocare pentru public deoarece dezvăluie universul fiecărui artist, iar cumulul acestora este cu atât mai puternic, mai structurat, mai expresiv.

afis-26-apr


Expozanții:
Alexandra Baciu – studentă an III-murală UNArte

„Ca oameni suntem obligați să ne justificăm viața prin cuvinte sau prin morală. Naturii nu îi trebuie cuvinte ca să existe și să fie în armonie. Încerc pe cât posibil să trăiesc după acest echilibru natural. În lucrările mele nu am personaje. Ființele din ele sunt autosuficiente. Sunt ființe singulare într-o lume singulară. Unde nu există diferențiere între ei, acțiunea lor și universul în care se desfășoară. Doar ca privitori simțim uneori nevoia să le dam un nume.” – Alexandra Baciu

Ana Popa – studentă an III-murală UNArte

„Am considerat întotdeauna că arta unui om spune multe din felul lui de a fi. Ca om, felul meu de a fi este prin mândria de a aduna în jurul meu oameni pe care îi pot prețui pentru ceea ce sunt ei, dar mai ales prin ce vor ei să fie pentru mine.
Cu ochiul liber nu poți să vezi niciodată de aproape… dar cu sufletul poți. «De aproape» reprezintă ceea ce eu am văzut cu sufletul.” – Ana Popa

Bogdan Pînzaru – student an I-murală UNArte

„Eu mă simt cu adevărat liber atunci când pictez.” – Bogdan Pînzaru

Marian Văsii – scenograf

Marian vorbește despre o lume fantastică, îmbinând mesaje și teme religioase cu apariții contemporane. Artistul recunoaște că mesajele lucrărilor lui sunt greu de citit, astfel încât fiecare are liber arbitru la propria sa fantezie.

Galeriile Williams ridică aplauze în fața inițiativei și în fața artiștilor pentru curajul asumat!

26apr-1 26apr-2 26apr-3 26apr-4

Expoziția va fi deschisă în perioada 26 aprilie- 02 mai 2014.

Galeriile Williams
str. Mircea Vulcănescu nr. 57, București

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »