Fuziune TOTO şi SKRILLEX

TOTO_poster_01
Toţi cei care ştiu live setul lui Skrillex din 2014, au ascultat, fără îndoială şi remixul hitului anilor ’80, „Africa” a celor de la Toto. Sub egida celui mai mare label de underground, Owsla, Skrillex împreună cu Toto vor colabora cu legendara trupă „Why So Not.”
Cunoscut datorită colaborărilor sale cu artişti cunoscuţi precum Fatman sau Scoop, cea cu Toto este surprinzătoare pentru toată lumea datorită stilurilor muzicale aflate la poluri opuse, însă grupul american şi-a liniştit fanii spunând că nu se vor reprofila pe dubstep, proiectul fiind doar o sesiune interesantă unde s-au creat noi prietenii.
Pe reţelele de socializare, Toto spune despre colaborarea acestora ca a fost un „love fest” chiar dacă iniţial nu au crezut ca va funcţiona. „Ne-au chemat, iar noi ne-am dus, următorul lucru pe care îl ştim este că ne-am trezit scriind şi înregistrând o piesă foarte cool. A creat ceva din germenul unei idei şi a rezultat întâlnirea a două generaţii. Va fi interesant să vedem unde se va ajunge. Iubim astfel de provocări noi şi proaspete.”
„Why So Not” este un duo de muzica electronica compus din australienii Emosh şi Flume. În noiembrie 2013, duoul a lansat melodia „Jaguar” pe pagina de SoundCloud, care a fost accesată de peste 15.000 de ori în doar 4 ore.
Cu Toto ne vom întâlni la Sala Palatului pe 27 iunie când va susţine un concert în premieră la Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »