Fanii LORD OF THE DANCE din capitală au epuizat încă o categorie de bilete!

Spectacolul Lord Of The Dance de la București – din data de 14 martie a stârnit interesul unui număr foarte mare de spectatori. Din același motiv a fost adăugată și cea de-a doua reprezentație, ce va avea loc mai devreme decât cea stabilită inițial. După ce au fost epuizate trei categorii, încă o categorie de bilete pentru reprezentația de seară este epuizată, anunță organizatorii. Astfel, spectacolul programat pentru ora 20.00 va fi în curând sold-out.   
Copy of Afis Lord
Cum biletele VIP (350 lei), cele de la Categoria 1 (300 lei) și cele de la Categoria 5 – cele mai ieftine (100 lei) au fost epuizate încă de la începutul lunii februarie, iată că și Categoria 2 a devenit indisponibilă. În prezent se mai găsesc bilete doar la două categorii: Categoria 4 (150 lei) și Categoria 3 (200 lei), aceasta din urmă fiind și ea foarte aproape de epuizare.

Lord Of The Dance va susține pe 14 martie la București două reprezentații: una de la ora 16.00 și una de la ora 20.00. Fanii care doresc să achiziționeze bilete pentru reprezentația de la ora 20.00 ar trebui să se grăbească deoarece se mai găsesc foarte puține locuri. Cei care doresc să vadă spectacolul mai devreme – de la ora 16.00, au mai multe opțiuni la dispoziție și pot alege dintre toate cele șase categorii puse în vânzare, însă și aici ar trebui precizat că două dintre ele se apropie de epuizare.

Lord Of The Dance este cel mai de succes spectacol de dans din lume, iar pentru că realizează de fiecare dată spectacole cu casa închisă, a fost numit „o minune a lumii moderne”!

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 16.00 sunt următoarele:
–       350 lei (categoria VIP)
–       300 lei (categoria 1)
–       250 lei (categoria 2)
–       200 lei (categoria 3)
–       150 lei (categoria 4)
–       100 lei (categoria 5)

Prețurile biletelor pentru spectacolul din 14 Martie 2014, ora 20.00 sunt următoarele:
–       350 lei (categoria VIP) – SOLD OUT
–       300 lei (categoria 1) – SOLD OUT
–       250 lei (categoria 2) – SOLD OUT
–       200 lei (categoria 3)
–       150 lei (categoria 4)
–       100 lei (categoria 5) – SOLD OUT

Biletele pentru ambele reprezentații pot fi achiziționate din următoarele locații: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonalda€™s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Flanco, Muzica și Diverta, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor și magazinul BiletFan – Stația de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orașe ale țării se găsește aici. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

~~Cele două spectacole „LORD OF THE DANCE” vor avea loc la Sala Palatului din București pe 14 martie 2014 de la ora 16.00 și de la ora 20.00 și sunt organizate de Project Events.~~
 
http://www.youtube.com/watch?v=jjxTTjJtXDA

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »