Expoziţia „Revelarea chipului” de Sorin Dumitrescu-Mihăeşti

Asociaţia Identitate Culturală Contemporană (AICC, www.aiccromania.org) organizează, în perioada 4 noiembrie – 4 decembrie 2014, la Metropolis Center din Bucureşti, expoziţia „Revelarea chipului” a pictorului Sorin Dumitrescu-Mihăeşti. Vernisajul va avea loc pe 4 noiembrie, începând cu ora 18.00, iar cuvântul introductiv îi va aparţine lui Gheorghe Dican.
Expoziţia „Revelarea chipului” reuneşte 30 de lucrări de pictură figurativă. Fie că este vorba de portrete propriu-zise sau de compoziţii care includ figuri umane, lucrările reprezintă o nouă etapă a creaţiei lui Sorin Dumitrescu Mihăeşti, care şi-a dedicat cea mai mare parte a carierei artei abstracte.
Sorin Dumitrescu-Mihăeşti este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România şi în ultimii 25 de ani a expus în zeci de expoziţii din ţară şi din străinătate. Lucrările sale au fost incluse în colecţii private din România, Germania, Franţa, Belgia, Suedia, Austria, Canada, SUA şi Bolivia. În 2011, Sorin Dumitrescu-Mihăeşti a fost inclus în International Dictionary of Artists, editat în Statele Unite ale Americii.
„Revelarea chipului” este a doua expoziţie de artă lansată de AICC. Asociaţia a mai organizat, în perioada 25 octombrie – 4 decembrie 2013, expoziţia “Columna lui Traian în arta contemporană”, care a reunit lucrări de artă plastică inspirate din istoria antică a României.
Asociaţia Identitate Culturală Contemporană (AICC) este o organizaţie non-guvernamentală care dezvoltă proiecte menite să contribuie la promovarea culturii române şi la distribuirea de informaţii corecte şi obiective despre România.
Mai multe despre proiectele AICC puteti afla accesand www.aiccromania.org.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »