DINASTIA EFROS

Teatrul Evreiesc de Stat va invita marti, 17 februarie de la ora 19:00 la piesa „Dinastia Efros”, in regia lui Kincses Elemer. Este vorba despre o dramatică frescă a iubirii de mamă, pe fondul conflictului între generaţii.

Protagonista, văduva Mirale Efros, se bucură de un mare prestigiu moral şi social: pentru bogăţia ei, pentru respectul tradiţiei, pentru filotimia ei şi pentru dăruirea maternă. Mirale şi-a crescut singură, cu un nemărginit ataşament, băieţii.

A pus întotdeauna mai presus de orice împlinirea şi fericirea lor. Numai că Iosale şi Donie sunt departe de a răspunde aşteptărilor. Sub influenţa malefică a lui Şeindale – tânăra soţie a lui Iosale – ei reclamă violent partea din avere care le-ar fi rămas de la tată. Află abia acum că tot ce au este creaţia lui Mirale. Căci Mirale a ştiut, cu inteligența și simțul ei realist şi practic, să convertească falimentul defunctului ei soţ într-o afacere prosperă.

Distribuția: Leonie Waldman Eliad, Geni Brenda, Nicolae Călugăriţa, Lucia Maier, Constantin Dinulescu, Marius Călugăriţa, Luana Stoica, Darius Daradici, Alina Tomi / Iolanda Covaci, Viorel Manole, Monica Florescu, Loredana Klein

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »