Corul MADRIGAL – concert extraordinar de Crăciun, pe 9 decembrie la Opera Română din Iaşi

Corul Naţional de Cameră MADRIGAL readuce magia colindelor pe scena Operei Române din Iaşi, în cadrul concertului extraordinar de Crăciun, programat pe 9 decembrie. Evenimentul va însemna o celebrare prin muzică a bucuriei Naşterii Domnului şi se va desfăşura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu.

Corul Naţional de Cameră “MADRIGAL,” simbol al măiestriei interpretative corale româneşti, a luat fiinţă în 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.

Pentru evenimentul din 9 decembrie sunt în vânzare două categorii de bilete:
Categoria 1: 130 lei
Categoria 2: 100 lei
Biletele se găsesc la Casa de bilete a Operei Române din Iaşi şi la Casa de cultură a studenţilor din Iaşi.

Nemuritoarele colinde din repertoriul MADRIGALULUI, ce întruchipează spiritul Crăciunului tradiţional românesc, vor răsuna şi la , pe scena Ateneului Român, pe 15 decembrie.

Biletele pentru concertul din Bucureşti se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, şi www.myticket.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »