Concertul Celelalte Cuvinte – „Trup si suflet” – a avut loc cu casa inchisa

Vineri, 18 octombrie a avut loc primul concert acustic de la Bucuresti, din cariera de peste 30 de ani a trupei Celelalte Cuvinte. Evenimentul intitulat „Trup si Suflet” s-a desfasurat la Cinema Patria.

Oradenii au fost intampinati, ca de obicei, cu bratele deschise de bucuresteni. Circa 1000 de oameni au putut fi primiti in eleganta sala a cinematografului Patria.

Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii. Piese ca „Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Intre vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din rasarit”, „Despartire”, „Comoara”, „Daca vrei”, „Iarba prin par” au fost „rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata. Trupa a fost chemata la bis de doua ori, dupa un concert ce a durat peste doua ore.

Calin Pop la chitara acustica, Marcel Breazu la bas, Tiberiu Pop la pian, Leontin Iovan cu un set de tobe special, impreuna cu inginerul de sunet Ovidiu Rosu au vrajit audienta in cele doua ore si jumatate de recital. Tabloul a fost intregit de scenografia creata special pentru conceptul concertului acustic.

Trupa Celelalte Cuvinte si organizatorii evenimentului „Trup si suflet” doresc sa multumeasca partenerilor care au sustinut acest concert, dar si intregii echipe de productie:

Farmaciile Dona,

Rock FM,

Proges,

Hotel Razvan,

Admirabil.net,

The Backline Shop,

Blackhawk Security.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »