Toto lansează primul single de pe cel mai nou album – Toto XIV.Veteranii grupului Toto vor lansa cel de-al 13-lea album înregistrat în studio şi primul din ultimii 10 ani, numit Toto XIV, pe 20 Martie în Europa, 23 în Marea Britanie şi Oceania şi pe 24 Martie în America.
TOTO_poster_01
Steve Porcaro spune că acest album reprezintă cea mai bună versiune a acestora, fiecare membru fiind sincer cu creaţia acestora şi încercând să producă cea mai bună muzică.

Recent, formaţia a lansat primul single de pe noul album numit „Orphan”, disponibil alături de un montaj video cu cele mai recente concerte ale band-ului, cât şi cu secvenţe din turneele care i-au consacrat. Acesta reprezintă esenţa a tot ceea ce trupa reprezintă în prezent – adică reunirea acestora după o perioadă în care band-ul a fost destrămat. Este un toast închinat întregirii„familiei” Toto, este scânteia grupului care se ridică din cenuşă pentru a străluci din nou şi a crea din istorie ceva pe cat de familiar, pe atat de nou. La conferinta despre lansarea single-uri, Steve Lukather spune că „atunci când ne pui pe toţi în studio, fiecare îşi aduce contribuţia, iar următorul lucru pe care îl ştii este că totul se îmbină perfect. Performanţa tuturor este impecabilă, chiar dăm ce-i mai bun din noi şi ne forţăm să facem cele mai bune alegeri personale astfel încât să creem ce-i mai bun din punct de vedere muzical. Sunt foarte curios să aflu ce crede publicul.”
Albumul poate fi precomandat de pe Itunes şi Amazon, iar pentru promovarea albumului, Toto vor începe un turneu în vara anului 2015. Pe 27 Iunie îi vom vedea în premieră şi în România. Vă puteţi bucura live de experienţa unică a unei formaţii legendare, la Sala Palatului. Spectacolul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt deja disponibile în reţeaua Eventim şi magazinele partenere.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/toto-bucuresti-sala-palatului-379968/event.html

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »