CAFENEAUA – reprezentaţie aniversară pe 16 decembrie: de 17 ani în luminile rampei şi în inima publicului:

La jumătatea lunii decembrie se împliesc 17 ani de când spectacolul CAFENEAUA şi-a câştigat un loc de cinste află în luminile rampei şi în inima publicului. Iar momentul va fi marcat, printr-un spectacol festiv, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, pe 16 decembrie.

Reprezentaţia, a cărei premieră a avut loc în 1997 şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea.

Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei româneşti, oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze.

Despre rolul său din „CAFENEAUA”, Horaţiu Mălăele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »