BZN mania ajunge si la Constanta!

 

Dupa isteria provocata la Sibiu, Iasi, Brasov si Bucuresti, iata ca a venit si randul constantenilor sa isi aduca aminte si sa se bucure de melodiile indragitei formatii BZN. Acestia vor sustine un concert la Sala Sporturilor din Constanta pe data de 2 decembrie 2012!

 

     Este o certitudine acum ca anul 2012 este anul BZN in Romania! Mii de fani au umplut salile din Sibiu, Iasi si Brasov iar Sala Palatului din Bucuresti este neincapatoare pentru toti fanii care vor sa-i vada live, astfel ca organizatorii au decis sa mai adauge un concert in aceeasi zi (28 octombrie). La Constanta biletele se vor pune in vanzare incepand de luni 22 octombrie.

 

     Din actuala componenta a trupei fac parte Jan Keizer şi Anny Schilder. Cei doi sunt familiarizati cu litoralul romanesc, cantand in 2011 si la Festivalul Callatis. Cei doi au primit chiar o stea pe Aleea Stelelor din Portul Turistic Mangalia! Anny promitea atunci ca va reveni la Constanta macar pentru a-si revedea steaua, daca nu chiar pentru a concerta in fata fanilor lor dragi. Iata ca artista s-a tinut de promisiune, fanii trupei urmand sa aiba privilegiul de a-i asculta live pe cei de la BZN chiar la ei in oras! Impatimitii muzicii anilor '70-'80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”… etc.

 

     Pentru concertul de la Constanta preturile biletelor sunt urmatoarele:

     – 250 lei: categoria VIP

     – 200 lei: categoria 1

     – 150 lei: categoria 2

     – 100 lei: categoria 3

     –   50 lei: categoria 4

 

     Fanii care doresc sa achizitioneze bilete o pot face incepand de luni 22 octombrie din urmatoarele locatii: Casa de Cultura a Sindicatelor, magazinele Flanco (Real-sos Mangaliei, nr 195 A, Maritimo-bd Aurel Vlaicu nr 220, Tomis, bd Tomis, nr 391), Libraria Adevarul, magazinele Diverta (Park, bd Alexandru Lapusneanu, nr 116 C / Maritimo, bd Aurel Vlaicu, nr 220 / Tomis, bd Tomis, nr 391), magazinele Domo, Germanos, Vodafone si Orange, Oficiile Postei Romane. Online, acestea se pot achizitiona de pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro.

    

     http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU

 

     ~~Concertul „BZN” va avea loc pe 2 Decembrie 2012 la Sala Sporturilor din Constanta si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

 

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »