Bike2Work: Pe locuri, fiti gata, pedalati!

Ce este Bike2Work? Bike2work este o iniţiativă interesantă adresată bicicliştilor cu vechime şi începătorilor deopotrivă. Campania co-finanțată prin Programul “Energie Inteligentă – Europa” al Uniunii Europene si desfășurată sub umbrela Federației Bicicliștilor Europeni (ECF) se va desfășura în perioada 18 mai – 28 iunie și își propune să schimbe comportamentul și mentalitatea angajaților, dar și să încurajeze angajatorii să vină în întâmpinarea nevoilor bicicliștilor.

De fapt, principalul scop al proiectului îl reprezintăîncurajarea angajaților să adopte bicicleta ca mijloc de transport alternativ în detrimentul automobilului și atragerea companiilor în categoriaCycle Friendly employer și certificarea acestora conform standardelor UE.

Ce trebuie să faceți între 18 mai și 28 iunie?

  1. Să faceți echipa cu 2 dintre colegii voștri
  2. Să descarcați gratuit aplicația de monitorizare  a drumurilor tale (Android si IOS), disponibilă pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenrevolution.ivelo) si App Store.
  3. Să pedați de cel puțin 4 ori în cele 6 săptămâni de campanie
  4. Să fiți norocosi, căci vom răsplăti efortul și contribuția voastrăși vom organiza tombole săptămânale, iar pe 28 iunie vom desemna marii câștigători ai campaniei Bike2Work!

Prin proiectul Bike2Work se promovează bicicleta ca cel mai potrivit mijloc de transport alternativ pentru drumul către serviciu și înapoi.

 

Înscrierile se fac aici: www.bike2work.ro/inregistreaza-te/

Implicarea angajaților nu rămâne nepremiată. Cine pedalează mai mult și mai des are mai multe șanse de câștig. La sfârșitul fiecărei săptămâni, se vor organiza tombole și se vor premia cei mai energici bicicliști din săptămâna respectivă.

De asemenea, la finalul campaniei, se vor premia și:

  • Cel mai sportiv angajat biciclist
  • Cea mai bună echipă
  • Cea mai prietenoasă companie cu bicicliștii

Pe locuri, fiţi gata, pedalaţi !

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »