Belinda Carlisle lansează un DVD

Belinda Carlisle lansează un DVD

Belinda Carlisle, diva muzicii pop care va oferi un spectacol aparte la Sala Palatului în această toamnă, îşi continuă neostenită activitatea muzicală.
Astfel, artista a anunţat lansarea unui pachet special ce conţine un DVD şi un CD realizate cu ocazia susţinerii unui concert inedit în prestigiosul studio londonez Metropolis. Doar 100 de persoane au avut şansa de a se afla în public în cadrul acestui eveniment.
Materialul intitulat „Live from Metropolis Studios” va fi disponibil nu numai formatul standard, ci şi într-o ediţie deluxe ce cuprinde în plus o mulţime de fotografii deosebite ale Belindei, precum şi o poză cu autograful original al artistei. Acesta din urmă poate fi comandat până la data 26 iulie de pe site-ul său personal.
Publicul român o va putea vedea live pe Belinda Carlisle în data de 16 octombrie la Sala Palatului într-un eveniment cu totul şi cu totul special. Artista va încânta spectatorii cu hituri memorabile precum „La Luna”, „Heaven is a Place on Earth”, „Circle in the Sand”, „Summer Rain”, „Mad About You”, „I Get Weak” şi nu numai. Mai mult decât atât, Belinda va prezenta şi cea mai recentă piesa a sa, „Sun”, care s-a bucurat deja de nenumărate reacţii pozitive peste hotare.
Concertul Belindei Carlisle este evenimentul anului în materie de muzică pop şi este prezentat în România de către Phoenix Entertainment Classics.
Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 220, 160, 110 și 75 de lei în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate din rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »