Au început recrutările în AEGEE-București!

În perioada 1-20 octombrie 2013, Asociația Studenților Europeni AEGEE-București își deschide încă o dată porțile pentru toți studenții dornici să se dezvolte atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, având ocazia să preia inițiativa, să coordoneze proiecte, să participe la evenimente și traininguri, locale sau europene, și să profite de toate oportunitățile AEGEE.
Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-București este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa. AEGEE-Europe a luat naștere acum 28 de ani, cu scopul de a crea o Europă unită prin înlăturarea barierelor culturale și încurajarea spiritului de colaborare în rândul tinerilor din toate colțurile Europei. Organizăm schimburi culturale, școli de vară, conferințe internaționale, sesiuni de networking, dezbateri și multe alte proiecte europene.
Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-București se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, Summer și Winter Universities. Toate activitățile noastre au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea și comunicarea interculturală. Susținem creativitatea, dinamismul, inițiativa și buna dispoziție.


Pe plan individual, odată devenit membru activ, fiecare are șansa de a transforma o idee proprie într-un proiect de succes, fapt care face din AEGEE-Bucuresti un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților de leadership, a simțului răspunderii și al organizării eficiente a timpului.
Înscrie-te în AEGEE-București, depășește granițele și fii voluntar european alături de noi!
Completează aici formularul de înscriere, iar apoi ne vedem la interviu.
Pentru mai multe informații accesează site-ul nostru: www.aegee-bucuresti.ro sau trimite-ne un e-mail la adresa bucuresti@aegee.org.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »