artStation in parteneriat cu Danaartgallery si Galeria Odeon organizeaza INOCENTIA

Expozitia va avea loc in perioada 28.10 -08.11.2013 la Galeria Odeon Calea Victoriei nr 40-42 sector 1 Bucuresti.Vernisaj 29.10.2013 ora 18.00

Prin acest eveniment echipa de coordonatori ai atelierelor artStation isi propune sa sustina si sa incurajeze educatia non-formala prin arte vizuale a copiilor si adolescentilor.

Autorii lucrarilor prezente in expozitie demonstreaza originalitate si maiestrie in a ilustra prin forme si culori, prin semne grafice si compozitii decorative, modelaj si mozaic si ne dezvaluie un taram al lumii lor interioare unde emotia si expresia ne vorbesc despre pura, colorata si sensibila lor Inocenta.
Expozitia prezinta desene, picturi, mozaic si ceramica realizate de copii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, in baza unui program de dezvoltare emotionala, creativitate si deprindere a unor abilitati artistice in domeniile grafica, pictura, ceramica si mozaic. Expozitia este un demers demonstrativ ce are ca scop lansarea micilor artisti dupa modelul activitatii artistilor prezenti in galerii. Lucrarile prezente sunt realizate in cadrul atelierului de creatie artStation si fac parte dintr-o serie de actiuni tematice desfasurate la sectiile de grafica, pictura, mozaic si ceramica.

Modalitatea copiiilor de exprimare este vesela, indrazneata si ne fac trimitere catre o lume de poveste care se desfasoara pe un taram al Inocentei.

Autorii lucrarilor de pictura, grafica, ceramica si mozaic sunt: Ana Barba, Maria Barba, Mara Sandor, Luiza, Andrei Chiran, Teodora Dobre, Cezar Seserman, Antonia Jurca, Sofi Jurca, Maria Popa, Ingrid Finta, Bianca Vasile.

Indrumatorii care au propus si urmarit traseul tematic la atelier sunt:
Sectia grafica si mozaic, Cristina Molnar, grafician.
Sectia pictura, Elena Lupu, pictor.
Sectia ceramica, Alexandru Stanciu, ceramica

Coordonatorul atelierelor de creatie artStation,

Elena Lupu

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »