ARThitecture, punctul de întâlnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit

,,Care este semnificaţia artei în arhitectură în zilele noastre? Este oare aceea de a echilibra răspunsurile la toate exigenţele şi de a adăuga ceva în plus pentru beneficiul şi satisfacţia utilizatorilor şi a comunităţilor? Discursul despre artă, estetică, frumuseţe, valoare şi cultură nu poate fi separat de întregul său context fără a-şi pierde din relevanţă. Ne aşteptăm ca arhitectura să răspundă simultan la toate presiunile şi costurile, să ţină cont de eficienţa energetică, de densitate, timp de construcţie, cerinţe de întreţinere, de mediul înconjurator, de indentitate, de conservarea patrimoniului şi multe altele; toate pentru un viitor din ce în ce mai dificil de anticipat.” Şerban Ţigănaş

Suntem preocupaţi să aflăm care sunt cele mai înalte standarde la care poate ajunge posibilul şi tangibilul în Romania şi în străinatate. Dorim să împărtăşim experienţele avute şi să le anticipam pe cele care vor urma, cele care vor fi aduse de către arhitecţii generaţiei emergente. Acesta este motivul pentru care am gândit ARThitecture Conference & Expo ca punct de întâlnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit într-un mediu extensiv.

Speakerii primei ediţii ARThitecture Conference & Expo sunt: Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects, Elvetia), Jose Antonio Fernadez Uson (ACXT Arquitectos, Madrid), Şerban Ţigănaş (Dico şi Ţigănaş, Cluj Napoca), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectură, Cluj-Napoca), Claudiu Toma (Parasite Studio, Timişoara), Adrian Soare (SYAA, Bucureşti), Gabriel Roşca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Grup, Cluj Napoca), Daniel Popa (Reynaers, Bucureşti).

ARThitecture Conference & Expo va avea loc în data de 15 Noiembrie la Cluj Arena, începând cu ora 13. Accesul la conferinţă este gratuit pentru arhitecţi, iar pentru restul persoanelor interesate să participe oferim un discount (valabil pentru primii 30 de înscrişi).
Evenimentul este realizat cu sprijinul OAR, Chich Ville, Euro GSM.
Partener principal: REYNAERS Alluminium.

Libero Events este o agenţie de evenimente B2B şi B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerţ online, medical şi evenimente dedicate antreprenoriatului. Organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, BebeShow, conferinţe: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Arthitecture, workshopuri şi seminarii.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »