Aniversare DanaArtGallery

15 februarie – 1 martie 2015.
Vernisaj: 16 februarie, ora 18.30
Galeria Odeon
Foaierul sălii studio a Teatrului Odeon, Calea Victoriei nr. 40-42
aniversare 5 - mic
DanaArtGallery a început activitatea online din 2010 şi anul acesta a ajuns, iată, la momentul aniversării a 5 ani de activitate.Vom prezenta publicului două expoziţii de grup prin care încercăm sa va tinem la curent cu lucrari noi si artisti noi care s-au alaturat grupului nostru in ultimul timp.
Prima expoziţie aniversară va fi inaugurată pe 16 februarie în spaţiul Galeriei Odeon, partenerii noştri de câţiva ani de zile. A doua expoziţie va fi inaugurată în spaţiul Metropolis Centre după o săptămână.
Artiştii selectaţi aici prezintă o serie de lucrări abstracte . Culoarea explozivă şi un gestualism foarte proaspăt poate fi sesizat foarte uşor în lucrările Ralucăi Moişoiu şi ale lui Radu Florea, iar cu un decorativism plin de putere, dar în acelaşi timp delicat ne surprinde plăcut ca de fiecare dată, Ruxandra Ştefana Munteanu.
Am ales aceşti artişti pentru a ne bucura de explozia de culori care porneşte din lucrările lor, pentru energia cu care lucrează, dar şi pentru atenţia pe care o acordă texturilor, formei şi compoziţiei.
Andreea Rus ne va prezenta lumea sa imaginară,sumbră şi încărcată de mistic, Magda Morozan ne oferă instalaţii şi lucrări decorative, Daniela Mihai şi Daniela Zbârcea ne introduc în lumea lor abstractă, un adevărat jurnal personal.
Transparenu021BeTransparenţă

MATRICE 120´Çó80 cm acrylic pe panza 2014Matrice
www.danaartgallery.ro

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »